TV: Midtbane-motor: Vi styrede kampen

Stærk trup: Søndervangskolen nyder godt af spillere, der spiller i klub sammen

Et brag af et skud sendes mod mål. Foto: Erik Larsen
Et brag af et skud sendes mod mål. Foto: Erik Larsen

Det blev en meget seværdig drengekamp, der blev spillet i Fløng mellem Fløng Skole og Søndervangskolen.

Se kampfakta her

Hurtig kasse
Allerede efter to minutter fik Søndervangskolen etableret et godt angreb i højre side, og inden Fløng Skole nåede at gribe ind, havde Karl Friche banket bolden ind til 1-0.

Nu gik det hurtigt, for i den anden ende slap Filip Zarp fri og udlignede smukt til 1-1.

Straffe-drama på Vestegnen

Fem minutter senere kom Søndervangskolen igen foran, da Rehman Butt fik dirigeret bolden ind foran mål, hvor Mathias Rosenkrantz dukkede op og scorede til 2-1. Der var kun spillet 13 minutter.

Målene fløj ind
Inden pausen kom Søndervangskolen også på 3-1. Det var Jonas Damkjær, der med et flot langskud overlistede hjemmeholdets målmand.

TV: Skød igennem plankeværket

I det sidste minut af halvlegen var Fløng tæt på en reducering, da Mathias Wenningfeldt havde et godt løb mod mål. Han kom næsten helt fri, men han fik ikke afsluttet ordentligt.

I pausen gav Imad fra Søndervangskolen en lille peptalk:

- I skal gå en lille smule ned i tempo for at spare lidt på kræfterne. I gør en masse ting rigtige, men I skal udvide spillet, løbe for hinanden samt lægge pres på boldholderen.

TV: Det kølige overblik sejrede

Udeholdet brillerede
Anden halvleg startede, og tilskuerne kunne godt se, hvor det bar hen. Søndervangskolen spillede bolden godt rundt, og de ved alle, hvor kammeraterne står.

Midt i halvlegen skulle vi også op på 4-1. Mathias Rosenkrantz spurtede ned langs højre fløj, så op og fik øje på Toke Bennike, der var helt fri på midten. Uselvisk spillede han Toke, der sikkert sendte bolden i netmaskerne.

TV: Sendt på grillen af Zeka

Søndervangskolen styrede nu kampen, og det skulle ikke give problemer at køre kampen hjem. Men 10 minutter før tid fik Fløng Skole dog en gylden chance for at komme ind i kampen igen, men Filip Zarp skød på stolpen.

Mange gode chancer
Da der manglede fem minutter fik holdet en ny chance, men Oscar Ærø skød forbi. Men det viste dog, at Fløng Skole ikke havde mistet humøret - de blev ved med at kæmpe.

TV: Farlige Frederik slog sømmet i

Søndervangs sejrsdans:


Søndervangskolen vandt altså med 4-1, og efter kampen var Jonas Damkjær glad for den flotte sejr:

- Det var en skøn kamp at være med i. Til daglig spiller jeg sammen med Mathias og Lucas.

- Vi tre danner midtbanen på vores hold i Glostrup F.K, forklarede Jonas.

- Jeg synes også, vi styrede midtbanen i dag, og det er nok vores stærke side. Nu bliver det spændende at se, hvor langt vi kan komme i turneringen, sagde han med et stort smil.

Hør interview med Jonas:


TV: 5. klasser strålede imod ældre modstandere