TV: Mikkel og alle de andre

Målshow: Mikkel Petersen fik nettet til at blafre hele seks gange

Mikkel Petersen var flyvende i kampen. Foto: Michael Nordkvist
Mikkel Petersen var flyvende i kampen. Foto: Michael Nordkvist

Stenlille Skoles drenge tog imod gæsterne fra Holbergskolen i Dianalund. Det blev aldrig rigtig spændende. Dertil var gæsterne for overlegne.

Se kampfakta her.

TV: Maja-stæten med dobbelt hattrick

Lynscoring
Allerede efter 27 sekunder fik Nadeem Bunyadi scoret til 1-0 for gæsterne. Herefter så de sig aldrig tilbage. 10 minutter senere havde Viktor Larsen med et mål og Mikkel Petersen med to mål gjort det til 4-0. Lynhurtigt havde de fjernet enhver tvivl om, hvem der skulle have billetterne til næste runde.

i kampens 15. minut fik vi kampens detalje. Mikkel Petersen modtog bolden omkring straffesparkspletten i hjemmeholdets felt. Her afdriblede han mutters alene alle de spillere fra hjemmeholdet, som stod i vejen og lagde stille og roligt kuglen ind i nettet. Sikke et klassemål.

Mikkel Petersen kan ikke høre tilskuerne. Foto: Michael Nordkvist
Mikkel Petersen kan ikke høre tilskuerne. Foto: Michael Nordkvist
 

TV: Fem kasser fra femte klasse

Sjov jubelscene
Kort efter 5-0 målet var det den elegante og dygtige anfører Sebastian Hass' tur til at komme på måltavlen. Efter scoringen satte Hass sig ned i feltet og fik straks selskab af Mikkel P. og Zaid.

Og så kunne de tre i fællesskab lave jubelscenen 'Romaskinen'. Det var underholdende.

'Romaskinen' vises frem. Foto: Michael Nordkvist
'Romaskinen' vises frem. Foto: Michael Nordkvist

Inden pausen lykkedes det Malthe Fich at få scoret til 7-0 efter flot forarbejde af Sebastian Hass, som fik afsluttet på stolpen.

Stillingen var derfor 7-0 til gæsterne ved pausen.

TV: Angriber: Man skal vinde et derby

Gassen gik af ballonen
Hvis nogen glædede sig til, at udeholdet fortsatte deres flotte spil og målshow i anden halvleg, så blev de slemt skuffet.

Hjemmeholdet kunne ikke, og gæsterne gad ikke. Det var meget kedeligt. Tempoet var helt forsvundet ud af kampen i takt med, at regnen tog til.

Det var ikke fordi, at udeholdet ikke kom frem til chancer. Dem var der rigeligt af, men hver gang bolden kom ind i hjemmeholdets straffesparksfelt, stod der en hel flok spillere fra udeholdet, som allesammen ville score. Det gav kolossalt mange afbrændere. Med bare lidt koncentration kunne gæsterne have ført med det dobbelte.

Sebastian Hass var kampens bedste spiller. Foto: Michael Nordkvist
Sebastian Hass var kampens bedste spiller. Foto: Michael Nordkvist

Lukkede og slukkede

Seks mål til slut
I kampens 50. minut fik vi endelig et mål mere. Det var såmænd Mikkel Petersen, som fik scoret sit fjerde mål til 8-0, inden Sebastian Hass med et dommedagsdrøn scorede til 9-0 uden chance for Otto Arvedsen i Stenlille-målet.

Inden for de næste to minutter fik Mikkel P. scoret yderligere to gange og tangerede dermed Maja 'Maja-stæten' Christensens dobbelte hattrick fra pigekampen tidligere på dagen. Flot præstation.

Se målet til 10-0 her:

Hjemmeholdet fik sig dog et trøstmål at gå hjem på, da Matias Jensen i sidste minut fik skrabet bolden over stregen, inden Emil Jakobsen kunne lukke og slukke regnvejrskampen.

Holbergskolen vinder 12-1 og er videre til næste runde.