Annonce:
Annonce:

TV: Moste modstanderen

Klasse forskel: Styrede hele kampen

Det meste af kampen foregik foran gæsternes mål. Foto: Erik Elmelund
Det meste af kampen foregik foran gæsternes mål. Foto: Erik Elmelund
Annonce:

I et dejligt solskinsvejr tog Allerslev Skole fra Lejre imod naboerne fra Osted Friskole.

Se kampfakta her.

Familiebånd var ikke nok

De største var bedst
Størrelsesforskellen var markant fra start. Allerslev består af spillere fra 8. og 9.klasse, mens hovedparten af Osteds spillere kommer fra 6. og 7.klasse.

Trænerne var tydeligt klar over, hvordan denne kamp ville ende, og Erik Thomsen fra Osted frygtede, at holdet ville tabe klart, men bare det ikke blev med 0-10, udtrykte han.

Gæsterne fra Osted med anfører Lucas Thorst i spidsen mente, at de havde en god chance, men denne udeblev. Målmand og anfører for Allerslev, Magnus Yde, havde kun lidt at se til under opvarmningen og rørte kun bolden to gange i selve kampen. Begge gange ved tilbagelægninger fra hans stærke forsvar.

Yde blev fremhævet af det store heppekor, der råbte 'Yde skal skyde', men ikke engang et målspark blev det til.

Annonce:

Hjemmeholdets tilskuere var mødt talstærkt op og havde heppekor og slagsange. Foto: Erik Elmelund
Hjemmeholdets tilskuere var mødt talstærkt op og havde heppekor og slagsange. Foto: Erik Elmelund

TV: Viste ingen gæstfrihed

Scoringerne kom
Der gik godt fire minutter, inden scoringerne begyndte. Stærke Victor Antonsen, der til daglig spiller i KFUM Roskilde, scorede efter et hjørnespark efter et stort pres mod de hårdt kæmpende gæster fra Osted.

Herfra gik det stærkt med evigt pres mod Osted og Markus Grams mål. Allerslevs Simon Høegh brændte stor chance, og et skud røg på stolpen, inden Rasmus Sonnichsen øgede til 2-0 på et langskud. Presset fortsatte, og Victor scorede to mål mere og forærede en kontra til Alexander Krogh, der let kom med på måltavlen.

Kort før pause forsøgte forsvarsspilleren Kasper Røest sig langt udefra, og bolden røg i mål til 6-0, hvilket var stillingen ved pausen.

Victor blev udskiftet fra anden halvlegs start men kom på banen igen efter ti minutter.

Annonce:

- Det er altid sjovt at spille fodbold, også selv om modstanden ikke er så stor, sagde Viktor i pausen.

Hør hele interviewet fra pausen med Viktor lige her:

Mødte overmagten

Satte turboen til
Andre tog fat, og angriber Alexander Krogh fik lavet et par regulære mål ligesom den stærke forsvarsspiller Peter Kristensen, der nettede hele tre gange efter pausen blandt andet efter et hjørnespark.

Victor forsøgte sig igen, men en afbrænder og en god redning fra gæsternes målmand Markus Gram gjorde måske, at han mere blev en glimrende spilfordeler, der strøede om sig med gode afleveringer. Han nåede dog en fjerde scoring, så han står nu som holdets topscorer i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Osted kæmpede efter bedste evne, og især Mikkel Jensen, Peter Jensen og Storm Buchhave viste gode takter, men gennem hele kampen var det Lucas Thorst, der heroisk kæmpede for at begrænse det klare nederlag på 0-15.

Annonce:

Med sejren på 15-0 er Allerslev Skole sikkert videre til næste runde. De skal blive spændende at følge videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: