TV: Ny 'Duncan' bombede

Mål og assist: Morten Petersen minder om en vis 'Duncan'

Herredsåsen fejrer en af deres fire scoringer. (Foto: Erik Elmelund)
Herredsåsen fejrer en af deres fire scoringer. (Foto: Erik Elmelund)

Herredsåsens drenge var længe om at få hul på bylden, da de overspillede Ubby Fri- og Efterskole.

Se kampfakta her

Skolen På Herredsåsens drenge fulgte i pigernes fodspor, da de i holdets anden kamp var på besøg hos Ubby Fri- og Efterskole. Kampen blev spillet på skolens egen bane i et dejligt solskinsvejr, og der stod Herredsåsen på kampen fra start.

— Jeg er godt klar over, at Herredsåsen er favoritter. Men vi vil forsøge at stå stærkt i forsvaret og håbe på nogle muligheder på kontra, lød det fra Ubbys træner, Martin Petersen.

Kontraer så man ikke noget til før i anden halvleg, hvor holdet havde en enkelt chance på et sololøb af angriberen David, men her klarede Herredsåsen sidste skanse, Anton Holmquist, glimrende.

Herredsåsen klar med et frispark på et farligt sted. (Foto: Erik Elmelund)
Herredsåsen klar med et frispark på et farligt sted. (Foto: Erik Elmelund)
 

Første halvleg blev spillet på Ubbys banehalvdel og Herredsåsen fik flere farlige hjørnespark. Alle blev godt lagt ind af anfører Andreas Andersen, men ind ville bolden ikke. To farlige frispark begge sparket af bagerste mand, Nicklas Jensen var også tæt på at bringe holdet foran, men vi måtte helt hen i 28.minut før der gik hul på bylden. Igen var det et hjørnespark, hvor bolden dansede omkring mållinjen. Nicklas Jensen vandt det sidste klumpspil med et hårdt skud.

Helt lige match

Talt med store bogstaver
I pausen blev der talt med store bogstaver og især Martin Petersen fra Ubby slog fast, at nogen form for små hævnaktioner ville han ikke acceptere. Det ville betyde lynhurtig udskiftning.

Anden halvleg startede med en god chance til Herredsåsens Jeppe Merling, men Ubbys målmand, Frederik G., klarede med en benparade. Ubby blev dog knækket lige efter, da Morten Pedersen fik bolden i højre side og serverede den perfekt til Ramazan Yilmaz, der scorede sikkert. Morten blev herefter udskiftet og udtalte sig fra sidelinjen om målet.

Rutinen vandt

Indskiftet igen serverede han en flot aflevering til Jeppe Merling, der frækt lobbede bolden i mål til 3-0. Herefter fik Ubby en enkelt chance, men Herredsåsen afsluttede til sejren 4-0 på et flot skud af Morten Pedersen, der ellers ikke havde haft den største dag med afslutningsprocenterne. Morten minder i spillestil lidt om Mortan ”Duncan” fra FC Midtjylland.

Herredsåsens sejr var helt fortjent og optimismen er stor. Tre udskiftede, Christian Ganer, Sebastian Døj og Ramazan Yilmaz var fra sidelinjen enige om, at holdet når helt til finalen i Odense.