TV: Overlegne i fair kamp

Flot sejr: Otte basser blev skudt ind i hjemmeholdets kasse

Begge hold var klar til kamp. Foto: Erik Elmelund
Begge hold var klar til kamp. Foto: Erik Elmelund

På en svær bane med forhindringer og uden streger vandt udeholdet fra Nyrupskolen klart over Hjembæk Efterskole på hjemmebane med hele 8-0.

Banen var ikke opkridtet. Ved den ene langside stod en gravko, som ikke var til at flytte, så dommer Dario markerede en buet sidelinje, så banen ikke var farlig. Alle spillere tog flot hensyn til dette. Fra start var der kun spil på netop denne del af banen, hvor gæsterne angreb.

Se kampfakta her.

Gravkoen der stod lidt i vejen. Foto: Erik Elmelund
Gravkoen der stod lidt i vejen. Foto: Erik Elmelund

Se også: TV: Fairplay i højsædet

Tog føringen fra start
Der gik et lille kvarter og en del hjørnespark, før udeholdet fik hul på bylden. Marcus Stoltenberg spillede Rasmus Jacobsen fri så Rasmus kunne trille bolden i mål.

Kort efter gav et nyt hjørnespark udbytte. Kantspilleren Magnus Andersen serverede bolden til topscoreren Emil Brodersen, der sikkert headede den ind til 2-0.

Gæsterne fortsatte i boldbesiddelse, og Rasmus Jacobsen scorede sit andet mål til 3-0 igen efter en lækker frispilning af Marcus Stoltenberg, der til daglig spiller i FCK.

Bedst hos hjemmeholdet var forsvarer Jannik Larsen, der er en af holdets aktive spillere fra Græsted. Man bemærkede ligeledes Ulrich Schnipper, og at drengeholdet havde to piger med på holdet.  Ellers var det målmanden Magnus Jensen, der havde en travl halvleg.

Udeholdet skiftede tre spillere ud i pausen. Blandt andet den dobbelte målscorer Rasmus, der syntes det var i orden.

- De andre skal også have lov at score, udtalte han.

Hør Rasmus fortælle om det her:


 
Se også: Styrede showet

Legede på banen
Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Emil Brodersen via en forsvarer øgede til 4-0. Kort efter driblede Marcus Stoltenberg sig let igennem og scorede til 5-0.

Emil gik efter at komme på topscorerlisten og manglede et mål. Nu øgede han til 6-0 med dagens tredje mål.

Hjemmeholdet fik lidt mere spil, men var kun en enkelt gang tæt på gæsternes mål. De to piger spillede fremme. Især Nicoline Jensen slap godt fra det.

I kampens slutning scorede Magnus Larsen til 7-0, og Mads Jepsen sluttede målfesten med et godt spark ude fra, der via stolpen cementerede Nyrups sikre sejr til 8-0.

Hør de to piger fra Hjembæk Efterskole fortælle om kampen her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen