TV: På jagt efter topscorerlistens førsteplads

13 mål i én kamp: Hannah Fog forsøgte at indhente Rosa Horskjær i opgøret

Hannah scorede hele 13 mål i kampen. Foto: Birger Dencker
Hannah scorede hele 13 mål i kampen. Foto: Birger Dencker

Hannah Fog fra Vestegnens Privatskole har sat jagten ind på Rosa Horskjærs status som topscorer hos pigerne. Hannah Fog bragte sig med 13 mål ind på andenpladsen på topscorerlisten. Med lidt koncentration fra hendes side så kunne hun været nået helt op på siden af Rosas 17 mål i en kamp. Det er ikke nyt for Hannah at score i Ekstra Bladet Skolefodbold. Sidste år nåede hun 15 mål, og mon ikke den bliver slået i år.

Hannah Fog i fuld boldkontrol. Foto: Birger Dencker
Hannah Fog i fuld boldkontrol. Foto: Birger Dencker

TV: 'Tranen' hakkede Vestegnen i småstykker

TV: Helt på toppen

Se kampfakta her.

Tre gange hattrick
Vestegnens Privatskole var andet end Hannah, og langt de fleste piger spiller da også fodbold til dagligt. Selvom Hannah var en klasse for sig, når det handlede om at score mål, så var der to andre piger, der også scorede hattrick. Både Laura Hansen og Anna Pedersen scorede hver tre mål, og Vestegnens Privatskoles Katja Kroman lavede to mål.

Trods en afklapsning på 0-21, så var der aldrig nogen sure miner hos pigerne fra Charlotteskolen. De blev ved med at kæmpe det bedste, de havde lært, og når man kun har et par piger, som spiller fodbold, så er det svært mod et hold som Vestegnens Privatskole.

I første halvleg gjorde Semra i målet en rigtigt god figur og var med mange redninger med til at holde Vestegnens målscore nede på otte mål i første halvleg.

Semra havde flere gode redninger for Charlotteskolen. Foto: Birger Dencker
Semra havde flere gode redninger for Charlotteskolen. Foto: Birger Dencker

Holdets anfører Julie arbejdede hårdt og dygtigt for Charlotteskolen og var meget reel i sit spil og fremtoning, så hun fik meget fortjent Fairplay håndklædet.

En af banes mindste, men også Charlotteskolens bedste Mahdia fik den eftertragtet fidusbamse.

Vil gerne nå langt
Hannah Fog har trods sine kun 14 år spillet fodbold i de ni, og alle årene har været i Herstedøster IC.

Hannah spiller til daglig både på HIC U16 og U18 hold. Vestegnens Privatskole plejer at nå rigtigt langt i turneringen.

- Jeg håber, at vi kommer langt i år. Jeg vil gøre mig til at bidrage. Det er andet år, at jeg er med i Ekstra Bladet Skolefodbold. Jeg håber, at jeg kan score flere mål i år, end jeg gjorde sidste år.

Se et af Hannahs mange mål fra kampen her: