TV: 'Rama' ramte formen

Brandvarm angriber: Satte sit hold i gang efter 52 sekunders spil

Drengene fra Herredsåsen i rød er videre i turneringen. (Foto: Erik Elmelund)
Drengene fra Herredsåsen i rød er videre i turneringen. (Foto: Erik Elmelund)

Skolen På Herredssåsens drenge har været tæt på at komme til tops flere gange i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, men aldrig er det lykkedes helt. En semifinale er skolens bedste placering. Materialet er altid godt og ambitionerne er høje.

Se kampfakta her.

I dagens kamp mod Tornvedskolen fik Herredsåsen en kanonstart med scoring af den farlige angriber Ramazan Yilmaz, der scorede efter 52 sekunders spil.

'Rama' øgede fem minutter senere til 2-0 og skabte lidt efter en friløber, hvor han alene med Tornveds målmand, Mikkel Jensen, sendte bolden lige forbi.

Spillede sig ud af presset
Tornved overvandt presset og kom ind i kampen. Især anfører Arjanit Karaqica og midtbanespiller Joachim Greel, gjorde sig godt bemærket. Gustav Salling havde en god afslutning, men Åsens målmand, Anton Holmquist, reddede glimrende. Det gjorde Anton mange gange siden, og han fik fortjent fidusbamsen for sit hold.

Efter pausen var Tornved tæt på at komme til reducering, men det blev Åsens Jeppe Petersen, der bankede bolden ind til 3-0 fra en spids vinkel. Lige efter fik Tornved et gult kort, da Jakob Voss Hansen var lidt hård ved Åsens anfører Andreas Andersen, der samtidig fik ødelagt sine fodboldstøvler til stor ærgrelse for ham selv.

I slutningen af kampen fik Tornved et hjørnespark, som anfører Arjanit sparkede ind over. Frederik Jensen reducerede til 3-1, men det var ren kosmetik.

Se også: Rutinen vandt

Se også: Teknik mod fysik

Dommer den ene dag - spiller den næste
Fem af Herredsåsens spillere hjalp dagen før Dansk Skoleidræt med at afvikle et fodboldstævne i Kalundborg, ved at dømme en masse kampe for 6. klasse.

Dette gjorde de med bravour.

På spørgsmålet om, hvordan det var at være i centrum som dommer svarede de:

Drengene er: Anton Holmquist, Andreas Andersen, Morten Pedersen, Adam Hassan og Nicklas Jensen.

Udskiftede Morten Pedersen havde en god kommentar fra sidelinjen, da han underkendte træner Kaj Strøhs protester mod en offside.

— Den var god nok, sagde Morten, der dagen før selv havde dømt.

1 af 2 Styr på det nede bagved. (Foto: Erik Elmelund)
2 af 2 Drengene fra Herredsåsen i rød er videre i turneringen. (Foto: Erik Elmelund)