TV: Red videre på bølgen

Fornemt: Værterne holdt nullet igen-igen

Kort før Laura Løgstrups 2-0-scoring. Foto: Erik Elmelund
Kort før Laura Løgstrups 2-0-scoring. Foto: Erik Elmelund

Inden tirsdagens kamp var der ikke blevet scoret mod værterne fra Skolen på Herredsåsen, der tog imod gæsterne fra Sydskolen afd. Asnæs. Det lykkedes heller ikke for Sydskolen afd. Asnæs at knække værternes defensive kode.

Se kampfakta her.

Sydskolen afd. Asnæs stille ellers op med et rutineret mandskab, hvor hele fire spillere spillede deres tredje sæson i Ekstra Bladet Skolefodbold - nemlig topscorer Nicole Fauth, målmand Ida Olsen, Cille Ekelund og anfører Jasmin Guldmann. Nicole Fauth og Jasmin spillede i dag deres ottende kamp i turneringen som de mest erfarne.

Interview med Jasmin Guldmann:

Bølgede frem og tilbage
I første halvleg bølgede spillet frem og tilbage, men værterne havde mest boldbesiddelse. Alle forsøg blev dog stoppet af den solide midterforsvarer, Cathrine Mortensen, der til daglig spiller i Fårevejle på seniorhold.

Det blev ikke til de store afslutninger, og et farligt frispark lige uden for feltet blev for svagt udført af anfører Cia Thrane, så værternes keeper Ida Olsen let kunne gribe bolden.

Ligesom gæsterne var ved at overtage spillet, røg holdets anfører, Jasmin Guldmann, ud i ti minutter, da dommer Kenneth Mortensen syntes, at nu kunne det være nok med at holde modstanderne ulovligt med armene ude.

I den efterfølgende periode var Botilde Andersen tæt på at slippe helt fri, men hendes forsøg blev halvklaret til hjørnespark. Angriber Tasnim Rawass var ligeledes tæt på, og værterne kunne prise sig lykkelige for ikke at lave selvmål. Udeholdet havde enkelte angreb, men de hurtige forsvarere Jasmin Granell og Freja Krøll fik hele tiden stoppet forsøgene, ligesom ivrige Laura Løgstrup med en enorm fight kom i vejen for meget.

Målrig affære

Ud af det blå
Pludselig blev Caroline Jensen spillet fri i feltet, og efter en flot vending scorede hun sikkert til 1-0 uden chance for Ida Olsen i Sydskolens mål. Ida har været med de foregående år som markspiller og på spørgsmålet om, hvorfor hun nu står i mål, svarede hun kækt:

- Fordi jeg er god til det.

Gæsterne fik et frispark som den bedste mulighed, men topscorer Nicole Fauth overplacerede afslutningen.

I anden halvleg pressede gæsterne for en udligning, men farlige blev de aldrig. Hele tiden lurede en udligning alligevel, men værterne slog igen og tilkæmpede sig et hjørnespark, hvor Caroline Smith sendte bolden tæt på målmanden.

Ida Olsen indtog buret i dag. Foto: Erik Elmelund
Ida Olsen indtog buret i dag. Foto: Erik Elmelund

Høj tænding i lokalopgør

Første scoring
Der opstod farlige situationer og en del klumpspil, og i det dukkede dagens fighter Laura Løgstrup op og prikkede bolden i kassen og scorede dermed sit første mål i Ekstra Bladet Skolefodbold. Dermed sluttede opgøret 2-0 til værterne, der endnu ikke har indkasseret en scoring i indeværende sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold.

I næste runde skal Skolen på Herredsåsen møde vinderen af Tornvedskolen Jyderup og Tølløse Privatskole.

Glade prismodtagere efter kampen. Foto: Erik Elmelund.
Glade prismodtagere efter kampen. Foto: Erik Elmelund.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Skolen på Herredsåsen - Sydskolen afd. Asnæs, 2-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Laura Løgstrup, Skolen på Herredsåsen
Cathrine Mortensen, Sydskolen afd. Asnæs

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Ida Olsen, Sydskolen afd. Asnæs