Annonce:
Annonce:

TV: Revanchen kom i hus

Stor sejr: Stenhus-pigerne fik i den grad taget revanche for sidste år

Pigerne fra Stenhus Kostskole fik revanche. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Pigerne fra Stenhus Kostskole fik revanche. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Annonce:

Vejrguderne viste sig fra sin allerbedste side, da Tuse Skole og Stenhus Kostskole tørnede sammen på Tuse Skoles bane. Der var lagt op til et spændende lokalopgør, som havde den snirkel, at Stenhus med en sejr kunne revanchere sidste års nederlag på 5-1. Det havde spillerne fra Stenhus ikke glemt.

Se kampfakta her.

Men det skulle vise sig, at Tuse slet ikke kom op på de højder i spillet, som de havde vist sidste år. Allerede efter blot et minut scorede kampens bedste spiller, Celine Waage, på kampens første angreb.

Annonce:

Og da Sofie Blicher efter blot seks minutters spil knaldede bolden i mål uden chance for Tuses målvogter Ea Thomsen, kunne man frygte, at det kunne blive et stort nederlag til Tuse. Skønt Stenhus var deres modstandere overlegne i alle spillets facetter, lykkedes det for Tuse at reorganisere sig og dermed også lukke lidt for målstrømmen. Men holdet kunne dog ikke forhindre Stenhus' Sarah Wermland og Celine Waage, at score endnu to gange inden pausen til pausestilling 4-0.

Gav ikke op
Nogle havde måske givet op nu, men Janne Petersen holdt en lille peptalk:

— Tro nu på, at I kan ramme bolden – for det kan I. I kæmper rigtig flot og det skal I blive ved med, sagde hun til sine spillere.

Efter et par taktiske omrokeringer, var Tuse klar til at byde Stenhus trods i anden halvleg.

I Stenhuslejren var stemningen mere munter, og det var nok lidt svært at være pessimist efter første halvleg. Træner Pernille Carlson var da også godt tilfreds med kampens udvikling.

TV: Semifinalister sikkert videre

Udbyggede blot
Anden halvleg startede da også jævnbyrdigt, men det var stadig Stenhus, som dominerede spillet. Tuse var i denne periode meget sjældne gæster i Stenhus’ straffesparkfelt.

Annonce:

Men pludselig lynede først Sofie Blicher, og i samme minut Kristine Heitman med to langskudsmål, til stillingen 6-0. Nu troede selv den største optimist ikke længere på Tuse-sejr, og kampen ebbede langsomt ud. Dog lykkedes det Celine Waage at score endnu en gang til slutstillingen 7-0.

Med det resultat fik Stenhus revanche fra sidste års nederlag til Tuse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: