TV: Revanchen udeblev

Videre: Gæsterne var overbevisende i onsdagens kamp

Udeholdet i fuld fremdrift. Foto: Erik Elmelund
Udeholdet i fuld fremdrift. Foto: Erik Elmelund

Sidste år var Sorø Privatskoles piger med i slutspillet, hvor de i foråret 2018 tabte 0-5 til Frederiksborg Byskole i holdets syvende kamp.Onsdagens kamp mod Hvalsø Skole var holdets første, og der var store forventninger til de grønklædte, da man stort set stillede med det samme hold som i fjor. Se kampfakta her.

Fire nye var med i truppen, heraf to fra 6. klasse. Sidste års profiler var stadig med, og kun midtbanegeneralen Sidse Nielsen var småskadet og spillede derfor ikke fuld tid.

Klar til kamp. Foto: Erik Elmelund
Klar til kamp. Foto: Erik Elmelund
 

Klar til revanche
Hos Hvalsø Skole hungrede man efter revanche, da holdet sidste år røg ud til netop Sorø Privatskole, hvilket man var en anelse utilfreds med i Hvalsø-lejren.

I klubhuset blev der holdt taktikmøde, hvor træner Nicklas Østergaard grundigt gennemgik alle detaljer.

Se Hvalsø Skoles taktikmøde her:

Vinden var stærk på den åbne kunststofbane, og trods modvind startede Sorø Privatskole bedst og dominerede med hurtige stikninger frem til farlige Margherita Santi, der allerede i det andet minut slap helt fri.  Alene med målmand Fie Petersen sparkede hun dog bolden på stolpen. Denne scene gentog sig kort efter, men her reddede Fie afslutningen.

Malou Larsen fik et lignende tilbud, men denne gang gik den lige forbi. Hvalsø Skole var i kraftig modvind trods medvind, men fik dog et par hjørnespark, uden det blev farligt-

Gæsterne fra Sorø Privatskole var spilstyrende kampen igennem. Foto: Erik Elmelund
Gæsterne fra Sorø Privatskole var spilstyrende kampen igennem. Foto: Erik Elmelund

Se også: Hattrick-helten Victor

Tog andre midler i brug
Sorø Privatskole tog andre midler i brug, og efter 13 minutter bragede den småskadede Sidse Nielsen bolden i kassen på et flot langskud. Kort efter lykkedes det endelig for Margherita at score på endnu et sololøb, hvor hun fornuftigt trillede bolden under keeper Fie P. Dermed stod den 2-0 til gæsterne.

Se de to første scoringer i nedenstående video:

Hjemmeholdets frisparksskytte fra første kamp, Louise Jacobsen, forsøgte sig på et af slagsen, men det var ikke hendes dag, og kort efter øgede gæsterne deres føring, da Malou Larsen slap fra Louise og scorede til en pauseføring på 3-0.

Pausesnak hos gæsterne. Foto: Erik Elmelund
Pausesnak hos gæsterne. Foto: Erik Elmelund

Se også: Skoven blev fældet

Fortsatte, hvor de slap
Efter pausen fortsatte Sorø Privatskole med et endnu større pres i medvinden, og Hvalsø Skole nåede kun statistisk at få afsluttet en enkelt gang, hvor gæsternes keeper Ida Lauridsen fik afværget.

Sorø Privatskole havde gode muligheder ved Margherita, og de scorede endnu en gang, da keeper Fie Petersen fra hjemmeholdet ikke kunne holde bolden efter en flot halvklaring.

Hvalsø Skole havde tre debutanter fra 6. klasse, og én af dem var Clara Breilev, som udtalte følgende efter opgøret:

- De skubber godt nok noget hårdere, end jeg er vant til, og jeg plejer ellers selv at skubbe hårdt.

Benhård duel i onsdagens opgør. Foto: Erik Elmelund
Benhård duel i onsdagens opgør. Foto: Erik Elmelund

Se også: Bebe bankede til

Profilerne
Målfesten sluttede med et pragtmål af Sorøs debutant Liva Nielsen, der trods sin gode fysik kun går i 6. klasse. Kampen endte dermed 5-0 til gæsterne fra Sorø Privatskole, der nu er videre til næste i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hos Hvalsø Skole gik fidusbamsen til keeper Fie Petersen, mens Louise Jacobsen modtog fairplay-håndlædet. Hos Sorø Privatskole fik Margherita fidusbamsen.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Hvalsø Skole - Sorø Privatskole, 0-5
 

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Fie Petersen, Hvalsø Skole

Margherita Santi, Sorø Privatskole

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Louise Jakobsen, Hvalsø Skole