Annonce:
Annonce:

TV: Rutinen slog de uerfarne

Sikker sejr: Det blev dog en noget rodet affære på det våde underlag

Rebecca Nielsen kommer imellem. Foto: Birger Dencker
Rebecca Nielsen kommer imellem. Foto: Birger Dencker
Annonce:

Brøndbyøster Skole mødte op på hjemmebane med næsten udelukkende spillere, som havde været med sidste år – helt modsat Nordvangskolen, som kun havde få gengangere med.

Se kampfakta her.

TV: Tvillingerne stod stærkt

Gled rundt
Udeholdet oplevede flere gange, at det er svært at stå fast på en regnvåd græsbane i gummisko. Pigerne fightede igennem hele kampen mod et klart bedre hold, men de gav aldrig op  – det skal de have stor ros for.

Inden kampen snakkede vi med den meget erfarne Nada Lamilil fra hjemmeholdet, som normalt er god for flere mål i hver kamp. Nada var da også meget selvsikker inden opgøret og spåede med et smil på læben:

- Vi vinder stort, og jeg scorer fire-fem kasser.

Kampen var da også kun knap halvanden minut gammel, før bolden første gang lå i netmaskerne bag udeholdets keeper Lærke Majland.

Annonce:

TV: Tyveri ved højlys dag

Sjældne gæster
Det lignede lidt af en massakre, da udeholdet lavede et direkte selvmål efter bare tre minutter. I det 9. minut bragede Josefine Semionsen et langskud i mål til 3–0 til hjemmeholdet.

Hjemmeholdet kunne trods det meget massive overtag i kampen ikke helt få det til at fungere offensivt, og de scorede ikke flere mål i første halvleg.

Gæsterne var meget sjældne gæster på hjemmeholdets banehalvdel, men i det 13. minut lykkedes det endelig at komme over midten. Det udnyttede Cecillie Ammitzfeldt, da hun med et meget flot langskud placerede bolden udenfor Rebecca Kristensens rækkevidde i hjemmeholdets mål.

Mille Svanesø - fuld fart frem. Foto: Birger Dencker
Mille Svanesø - fuld fart frem. Foto: Birger Dencker

TV: Plads til sjov og ballade

Flotte mål
Det blev generelt lidt af en rodet forestilling, men der var nu også mange gode individuelle aktioner. Millie Svansesø stod for flere af dem og bragte hjemmeholdet foran med 4–1 i starten af anden halvleg.

Annonce:

Udeholdet absolut bedste i dette opgør, Rebecca Nielsen, havde et rigtigt godt spark, og det udnyttede hun perfekt, da hun direkte på frispark bankede bolden i kassen. Rebecca havde en stor andel i, at nederlaget blev begrænset.

Resten af kampen stor der hjemmeholdet på, og de fik scoret yderligere tre gange til slutresultatet 7 -2.

Se målet til 7-2 her:

Målet til 6–2 blev sat ind af Nada Lamlil – det blev ikke helt til fire-fem mål fra hende. De sidste to mål hos Brøndbyøster Skole blev sat ind af deres bedste i denne kamp, Alberte Ingvarsen.

Så fik Nada Lamlil scoret. Foto: Birger Dencker
Så fik Nada Lamlil scoret. Foto: Birger Dencker
 

Brøndbyøster Skole kan nå langt, hvis de får kollektivet til at fungere bedre videre i turneringen.

Vi fangede Alberte efter kampen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: