TV: Satte turboen til

Klasse: Udspillede sin modstander

Gæsterne satte turboen til og udspillede sin modstander. Foto: JJØ
Gæsterne satte turboen til og udspillede sin modstander. Foto: JJØ

Der blev taget pænt imod Jyllinge Skole, da de i dag trådte ind på Hedegårdenes Skoles matrikel. En pæn lille velkomsthilsen og bolde og kegler til opvarmning lå klar i omklædningsrummet.

Men at gæstfriheden også skulle gælde, da kampen blev fløjtet op, var måske ikke planlagt, men sådan så det ud fra sidelinjen.

Gæsterne blev taget godt imod. De takkede dog ikke for velkomsten og udspillede modstanderen. Foto: JJØ
Gæsterne blev taget godt imod. De takkede dog ikke for velkomsten og udspillede modstanderen. Foto: JJØ

Se kampfakta her.

Se også: Blæste til angreb

Chokstart
Der gik kun 14 sekunder, før en spiller fra hjemmeholdet serverede en kæmpechance til gæsterne, og kun en sjusket afslutning forhindrede årets hurtigste mål.

Men det blev en stakkels frist. For efter kun 2 minutter og 40 sekunder satte anfører Marcus Formann sig igennem på midten, og hans velplacerede skud bragte Jyllinge Skole foran med 1-0.

Det generede ikke hjemmeholdet. De prøvede at sætte nogle angreb op, men de blev bremset af et solidt Jyllinge-forsvar, og inden viseren havde rundet ti minutter havde Marcus lavet sit andet mål. Han opsnappede en ripost og tordnede bolden i kassen til 2-0 for gæsterne.

Se også: TV: Majas store dag

Hjemmeholdet under pres
Et par minutter senere kom hjemmeholdets keeper Laurits Macheel for langt ud af sit mål, og det opfattede Magnus Røpke. Med et flot lob gjorde han stillingen til 3-0. Det sidste kvarter kom hjemmeholdet under pres, og gæsternes to hurtigløbere kunne de ikke stoppe. 

Oliver Andreasen og Jakob Marx gjorde således pausestillingen til 6-0

I Jyllinge lejren var tonen helt klar.  

- Vi kører videre i samme tempo. Vi spiller vores spil. Ingen dumme frispark, og absolut ingen svinestreger. Skal vi vinde 8-0 eller 12-0, lød trænernes retoriske spørgsmål, og elevernes svar var klart.

- 12 kasser og vi skal holdet nullet.

Ingen af delene kom til at passe.

Se også: TV: Frisparksperle sikrede sejr

Ud som lyn og torden
Jyllinge kom ud med fuld power. Allerede efter halvandet minut kom målet til 7-0. Det var Oliver Andreasen, der havde fået blod på tanden, og da han kort tid efter også scorede til 8-0, fik han også et hattrick på sit CV.

Til Hedegårdsdrengenes store ros, skal det siges, at de hele tiden forsøgte sig, og de havde god støtte fra masser af elever, der havde fundet vej ud for at se Ekstra Bladet Skolefodbold. 

Og da hjemmeholdet fik tilkendt et frispark ca. 25 meter fra mål, steg stemningen blandt tilskuerne. Måske de kunne få et mål at juble over. Magnus Iversen gik til bolden. Hans skud blev kun pareret, og på riposten var den myreflittige og energiske anfører Mathias Langhoff trukket med frem, og han sendte riposten i nettet. 

Jublen var ubeskrivelig. Spillerne dansede rundt, og holdets to trænere klappede hinanden på ryggen. De mange tilskuere fik lagt deres telefoner væk og klappede med begge hænder.

Hjemmeholdets tilskuere var mødt talstærkt op. Foto: JJØ
Hjemmeholdets tilskuere var mødt talstærkt op. Foto: JJØ

Se også: Sejrede i målfattigt opgør

Satte flot punktum
Det var helt tydeligt, at det mål ikke passede gæsterne. De satte turboen til, og det lykkedes dem at lave fem mål mere, så kampen endte med en sikker og fortjent sejr på 13-1 til det velspillende hold fra Jyllinge. Og da Oliver Andreasen lavede to af de sidste fem, nåede han op på seks kasser ialt.

- Det sker ikke ret tit, at jeg lavet seks mål i en kamp, hvis det overhovedet er sket, sagde en genert Oliver efter kampen og tilføjede: 

- Men jeg kan kun lave seks mål, fordi de andre spiller mig, og da hele vores skolehold i år spiller fodbold, tror jeg på, at vi får et par kampe mere, og i hvert fald bedre end sidste år, hvor vi røg ud i anden rund, lød det fra Oliver.

Hør hele interviewet med Oliver Andreasen her: