TV: Scoring direkte på hjørnespark

Ser man sjældent: Lidt hjælp fra vinden, men målet blev sat ind direkte på hjørne

Magnus Frisgaard tiljubles efter sin flotte scoring direkte på hjørnespark. (Foto: Per Svendson)
Magnus Frisgaard tiljubles efter sin flotte scoring direkte på hjørnespark. (Foto: Per Svendson)

Det var en rigtig sammentømret holdindsats, der stod bag Herstedvester Skoles sejr i dagens opgør mod gæsterne fra Mølleholmskolen.

Udeholdet havde gode individualister, men overfor en bedre bredde, kom de til kort.

Hjælp fra vinden
Fra start tydede det ikke på en særlig mål rig affære. Meget spil foregik på midten af banen, hvor holdene stod godt over for hinanden. Det blev ikke til de store chancer. Tættest var Mølleholmskolens Walid Taha med et par gode muligheder.

Herstedvester Skole blev ramt af nogle dumme 10 minutters udvisninger. De brugte derfor en del kræfter i undertals-minutterne.

Bedst som man troede første halvleg ville blive målløs, fik Herstedvester-drengene et hjørnespark. Det tog forsvarsspilleren Magnus Frisgaard sig af. Med lidt hjælp fra vinden, skruede bolden sig ind i modsatte hjørne, uden chance for Zano Hamavand i målet. Zano spiller til dagligt ikke fodbold, men basket.

Med denne sene, men meget flotte scoring, gik holdene til pause.

TV: Tre scorede hattrick

Hurtig scoring
Inden minutviseren havde været to gange rundt i anden halvleg, lå bolden atter i nettet bag Zano. Denne gang sat ind af Jusuf Musilu.

Jusuf har lige gjort det til 2-0. (Foto: Per Svendson)
Jusuf har lige gjort det til 2-0. (Foto: Per Svendson)
 

Han blev spillet helt fri af Mikkel Andersen. Fra tæt hold havde han ikke de store problemer med at sende bolden i nettet.

Nu skulle Mølleholmskolen frem på banen. De fik presset Herstedvester tilbage og fik et pænt overtag. Første signal om scoring kom, da Volkan Kartal sendte et følt frispark på stolpen. Se det flotte forsøg herunder.

Bare minuttet efter lå bolden i nettet, sendt ind af Mikkel Knudsen. 

Danmark dukkede modstanderen

Kampens afgørelse 
Herstedvester ville det dog anderledes. Med sin anden scoring, satte Jusuf Musilu punktum for scoringerne i dag, da han i næste samme position som ved hans første mål, blev spillet helt fri af anfører Eren Agibas og scorede kampen sidste mål. I den resterende del af kampen, var Herstedvester tættere på 4-1 end gæsterne var på reducering til 3-2, så det endte med en fortjent hjemmesejr.

Efter kampen fangede vi Magnus Frisgaard, som scorede det flotte hjørnesparksmål.

— Jeg synes det var en fortjent sejr. Vi havde styringen, men vores udvisninger kostede kræfter, fordi vi skulle spille i undertal. Men heldigvis gav det ikke scoringer imod os. Det er sjovt spille skolefodbold.

Vi talte også med Volkan Kartal, der til daglig spiller i Taastrup FC.

— De var bedst på dagen. Jeg ærgrer mig lidt over, at mit frispark på stolpen ikke gik i mål, men heldet var ikke med mig.

Prøvede lykken

Aflyst pigekamp
Pigekampen mellem de samme skoler, blev desværre aflyst. Mølleholmskolen kunne ikke stille hold. Derfor endte det med en skrivebordssejr på 3-0 til pigerne fra Herstedvester, som brugte tiden på at tale taktik og få helt styr på offside-reglen.

Pigerne spildte ikke tiden, selvom deres kamp var aflyst. (Foto: Per Svendson)
Pigerne spildte ikke tiden, selvom deres kamp var aflyst. (Foto: Per Svendson)