Annonce:
Annonce:

TV: Sikke hun sparker

Mål-show: Jennifer gik mål-amok og imponerede med sin sparketeknik

Bamsevinder Jennifer Sørensen i kamp mod Grundtvigsskolens forsvarsspillere. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Bamsevinder Jennifer Sørensen i kamp mod Grundtvigsskolens forsvarsspillere. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Annonce:

Der var lidt spænding i luften hos begge hold inden kampen, selvom pigerne fra Grundtvigsskolen havde hørt så meget godt om Skolen på Herredsåsens hold. Især var spillerne meget optagede af, at dagens modstander i flere omgange havde været i finalen i turneringen.

Se kampfakta her

Omvendt havde Herredsåsens spillere hørt, at Nykøbing-pigerne havde vundet første kamp med 8-0, så hvad var det for et hold fra Nykøbing stillede op med?

Grundtvigs-pigerne og deres meget engagerede træner, Kim Weesgaard, tog sig god tid til det sidste taktikmøde:

— Det er et godt hold, vi skal møde i dag. Der er tre-fire spillere, der spillet på diverse landshold og i store klubber, så I skal være lige i hælene på dem, fortalte Kim Weesegaard.

Annonce:

— Det bliver nok nødvendigt, at starte kampen som en forsvarskamp. I skal løbe med dem og der skal bare tackles igennem. Det kan godt være, at vi taber kampen stort, men I skal kæmpe hele vejen igennem, sluttede han, inden han sendte sine spillere på banen.

Finalist: Skolen på Herredsåsen

Fare på færde i Grundtvigsskolens straffesparkfelt. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Fare på færde i Grundtvigsskolens straffesparkfelt. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
 

Fokus på sig selv
Louise Tranberg og Laura Haugaard, der begge var i finalen for et par år siden med Herredsåsen, sagde:

— Vi ved ikke hvor gode de er, så vi koncentrere os om vores eget spil. For os drejer det sig om at komme godt fra start. Og vi er bare helt klar.

Og klar var Herredsåsen. Efter blot 26 sekunders spil lå bolden for første gang i Grundtvigs-målet, sendt derind på et fremragende langskud af Jennifer Sørensen. Og da Herredsåsen efter blot yderligere tre minutter fik tilkendt et målgivende straffespark, anede man hvor kampen bar hen.

Grundtvigs-pigerne kæmpede alt det, de havde lært, men overmagten var simpelthen for stor. Jennifer kunne endnu en gang score på et langskud, uden chance for Grundtvigsskolens fremragende målmand, Kaja Swiakowska. Stillingen var 3-0 efter bare 10 minutter.

Annonce:

Selv om træner Kim Weesgaard forsøgte at peppe sine spille op fra sidelinjen, kunne man mærke, at Grundtvigs-spillerne havde svært ved at holde dampen oppe. Herredsåsen kunne stille og roligt øge til pausestillingen 6-0 på mål af to gange Wilma Ibsen og Jennifer Sørensen.

ZOOM: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Afslappet stemning i pausen hos Herredsåsen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Afslappet stemning i pausen hos Herredsåsen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
 

Bare syv mål!
Der var ikke meget at rette på i pausen for nogen af holdene, men Grundtvigsskole-spillerne var dog enige om, at man ville kæmpe for at gå fra kampen med æren i behold. Mathilde Albæk mente endda, at nu skulle man bare gå ud og lave syv mål.

— Jeg er meget tilfreds med jeres indsats. I skal bare fortsætte på samme måde i anden halvleg, lød det fra træner Mette Elmelund i den anden lejr.

Bombardemantet af Grundtvigs-målet forsatte og da Jennifer efter blot tre minutter knaldede endnu en bold i kassen, udbrød en ung tilskuer:

— Hun sparker sgu bedre end mig!

TV: 26 straffespark i drama

Annonce:

Herredsåsens overlegenhed illustreres på udmærket vis ved den kendsgerning, at Herredsåsens målvogter for første gang i kampen rørte bolden i almindeligt spil efter 25 minutter af anden halvleg.

Emilie Lund, Mille Krusbæk og to gange Jennifer Sørensen scorede i anden halvleg til slutstillingen 11-0. Så Herredsåsen havde ikke noget at frygte. Grundtvigsskolen kæmpede med alt, hvad der stod i deres magt, men overmagten var simpelthen for stor.

De skal i næste runde møde vinderen af Sejergaardsskolen og Skolen på Fjorden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: