TV: Skarpe på straffe

Intens affære: De to hold scorede på skift og måtte afgøre det hele i en straffesparkskonkurrence

Jeppe Johansen var den helt store oplevelse på udeholdet. Foto: Birger Dencker
Jeppe Johansen var den helt store oplevelse på udeholdet. Foto: Birger Dencker

Sorø Borgerskole havde bolden rigtig meget kampen igennem, men de fik ikke rigtigt noget ud af deres store boldbesiddelse. Anderledes var det med Tårnborg Skole, som var super farlige på kontra og meget direkte i deres spil. De løb for hinanden, så der hele tiden var en spiller fri til at hjælpe boldholderen.

Vi fangede Alla Amir fra Tårnborg Skole inden kampen:

Se kampfakta her.

TV: Buret inde i eget felt

Lækker kontrabold
Allerede efter godt syv minutters spil viste Tårnborg Skole, hvordan de ved hurtigt og direkte kontraspil var knivskarpe. En lang bold fra egen banehalvdel blev spillet frem til Tårnborgs Skoles bedste i dag, Magnus Bøgh, som løb fra sin oppasser, uden om Borgerskolens keeper Kasper Christensen og sparkede ind i det tomme mål.

Magnus Bøgh var en af sit holds bedste spillere. Foto: Birger Dencker
Magnus Bøgh var en af sit holds bedste spillere. Foto: Birger Dencker

I de følgende 15 minutter var Sorø-holdet rystet. Tårnborg Skole havde flere gode kontramuligheder dog uden at score yderligere.

I anden halvlegs start kom udeholdet tættere og tættere på. Der var bare spillet seks minutter, da Jeppe Johansen bragte balance i tingene ved at forfølge en spinkel chance og prikke bolden i mål.

Frem og tilbage
Men armene var ikke kommet ned endnu hos spilerne fra Sorø, da Ahmet helt udækket fik lov at score til 2-1 for Tårnborg Skole.

Det gav anledning til et gevaldigt pres mod Tårnborgs mål. Med et kvarter tilbage var Jeppe Johansen igen på pletten og forfulgte en returbold og sparkede den sikkert i kassen til 2-2.

Så skulle drengene afgøre kampen på straffe. Her viste Sorø-drengene fantastisk sparketeknik og scorede sikkert på deres fire forsøg. Da Kasper Christensen i Sorø målet nappede sit andet straffespark, kunne jublen bryde løs hos spillerne og træneren på Sorø Borgerskole.

Se afgørelsen her:
 

TV: Keeper blev den store helt

Ikke for smart
En af Sorø Borgerskoles bedste spillere, Christoffer Schandorff, var ikke kun god i 48 minutter i denne kamp, men også rigtig god i sidste kamp for Sorø Borgerskole. Om det var usikkerheden om holdets videre færd i turneringen, der gjorde, at han tabte hovedet, da der manglede 12 minutter af kampen, vides ikke.

Christoffe Schandorff er en fornøjelse at følge på en fodboldbane. Foto: Birger Dencker
Christoffe Schandorff er en fornøjelse at følge på en fodboldbane. Foto: Birger Dencker

Christoffer brokkede sig så meget over et frispark, at dommeren gav ham et gult kort. Det gav desværre anledning til en meget personlig sviner af dommeren og så kom det røde kort op af lommen, og Christoffer kan ikke være med i næste kamp. Synd for holdet, som helt sikkert kommer til at mangle hans fodboldfærdigheder. 

Vi fangede den dobbelte målscorer Jeppe Johansen efter kampen: