TV: Snød værter for sejr

Sejr: Gæsterne kendte deres besøgstid

Pigerne fra Kildevangens Skole tog sejren i fredagens opgør. Foto: Erik Elmelund
Pigerne fra Kildevangens Skole tog sejren i fredagens opgør. Foto: Erik Elmelund

Pigekampen mellem Katrinedalskolen, afd. Tuse og Kildevangens Skole blev spillet i et moderat tempo efter de samme skolers drengekamp. Holdene bestod af mange piger, der ikke var vant til at spille, og udeholdets træner havde travlt med at finde skinner. Kun to på holdet spiller til dagligt, og størstedelen kendte ikke til offside-reglen. Værternes piger bestod af nogle klubspillere, men også af en del uvante. Se kampfakta her.

Jævnbyrdigt
Regnen tog til, men humøret forblev højt, og pigerne kæmpede godt. Emma Gylling fra gæsternes viste sin ivrighed og store skudstyrke, men det var mest værterne, der var i boldbesiddelse. Især bagkæden med Gry, anfører Caroline, Marie Klug og Emma lyste op.

Tættest på scoring var gæsterne med skud på stolpen af Emma og Tuses Parichat, der var tæt på at slide sig igennem. Kildevangens målvogter Sara Rungsted klarede dog frygtløst. Sara var én af tre gengangere fra udeholdets pigehold fra sidste sæson.

Parichat måtte i anden halvleg bæres fra banen, da hun pludselig vred sit knæ og havde store smerter. Her viste drengene fra Katrinedalskolen stor hjælp med at bære hende forsigtigt ud.

Parichat bæres fra banen. Foto: Erik Elmelund
Parichat bæres fra banen. Foto: Erik Elmelund

Se også: Kirkerne slog klinger

Tuses Marie Klug var tæt på fra højre side, og Kildevangens Julie Kjøller Jacobsen kunne også have scoret, da hun blev spillet fri af Emma uden at være i offside. Emma forsøgte at tage sagen i egen hånd og havde da også et drøn på overliggeren.

Se Emmas frispark her:

Se også: Fra pletten: Snæver sejr efter straffe

Gylling på pletten
Tuses Emma overtog styringen på midtbanen, men effektivt blev det ikke, og allerede inden det sidste kvarter lurede en straffesparksafgørelse i kulissen.

Emma Gylling ville dog selv afgøre kampen, og på et halvkiks fra målmanden fik hun scoret kampens eneste mål, skønt de sidste ti minutter var et stort pres fra Tuses side.