TV: Søstervanvid i spændende dyst

Fire gange to: Det vrimlede med søskendepar i opgøret

Der var hele fire sæt søskende i kampen. Foto: Erik Elmelund
Der var hele fire sæt søskende i kampen. Foto: Erik Elmelund

Der var på forhånd stor spænding om, hvordan dette lokalopgør ville ende imellem Nyrupskolen og Rynkevangskolen. To gode hold, der begge kunne få en del kampe, hvis ikke de ligesom sidste år skulle mødes i  første kamp.

Rynkevangskolen har to par søskende på holdet, heraf et tvillingepar og Nyrup stillede også med tvillingeparret Caroline og Cecilie Boll.

Hør fra de mange sæt søskende her:

Rasmus skabte ravage

Hurtigt fra land
Rynkevangskolen chokstartede, da holdets bedste spiller Anna Vang allerede inden det første minut var gået, fik en stikning og scorede alene med Nyrupskolens målmand Simone Schiolborg.

Holdet pressede fra start, og Caroline Suhr havde en god mulighed for at øge føringen. Nyrups Cecilie Boll var dog tættere på at udligne kort tid efter, da hun rundede målmand Amalie Hansen nærmest på mållinjen, men kom for langt ud i siden. En teknisk flot detalje, der havde fortjent bedre.

Herefter viste Nyrups lynhurtige venstre kantspiller Lærke Slot stor styrke ved flere gange at løbe fra alt og alle, og fra venstrehjørnet strø om sig med gode indlæg, der dog manglede opfølgning inde på midten.

Cecilie Bolls tvillingesøster Caroline kom på banen og styrkede Nyrups lille overtag. Hun havde et godt forsøg, men bolden strøg lige forbi den ene stolpe.

TV: Flotte mål i fysisk duel

Kom bedre med
Nyrup tilspillede sig flere hjørnespark, men det skal man ikke mod Rynkevang, for i omstillingsfasen er holdet giftigt. Stik imod spillets fordeling sker dette, og farlige Salina Sommer bliver helt fri og øgede til 2-0 for Rynkevang.

Nyrup kom ind i kampen igen, da holdet fik et frispark, som Caroline Nordbo på mærkværdigste facon fik scoret på. Sparket blev måske afrettet lidt, men sjovt så det ud.

I pausen talte holdet med træner Mads Røn og havde stadig stor tro på et godt resultat.

Hør de to pausesnakke her:Rynkevangskolen samlede kræfter i pausen. Foto: Erik Elmelund
Rynkevangskolen samlede kræfter i pausen. Foto: Erik Elmelund

Lukkede og slukkede
Anden halvleg startede med en stor chance til Rynkevangs Salina Sommer. Kort efter var Nyrup tæt på, da Lærke Slots frispark ender hos Cecilie Boll, der sparkede på stolpen.

Nyrup fik igen et af mange hjørnespark, og på kontraen stak Salina Sommer af og øgede til 3-1 efter 52 minutter.

Kontrasituationen gentog sig to gange i slutfasen, da Rynkevangs midtbaneslider Anna Vang stak alene med sikre scoringer til 4-1 og 5-1.

En velspillet kamp med den rigtige vinder. Rynkevang er effektive og har stjerner i søstrene Salina og midtbanespiller Simone Sommer samt selvfølgelig Anna Vang, der som anfører er den mest dominerende.

Det skal blive spændende, hvor langt Rynkevang når.

De tre glade prisvindere. Foto: Erik Elmelund
De tre glade prisvindere. Foto: Erik Elmelund