TV: Solbakkens svanesang

Sidste kamp: På fredag skifter Solbakkeskolen navn, derfor var det sidste kamp under dette navn

Solbakken (i orange) nød deres sidste kamp under det skolenavn. (Foto: Jonas Vestergaard)
Solbakken (i orange) nød deres sidste kamp under det skolenavn. (Foto: Jonas Vestergaard)

Mandagens kamp i Dalby var sidste gang holdet fra Solbakkeskolen gik på banen under navnet Solbakkeskolen. Derfor var holdet fuldt opsat på, at levere en god indsats foran de mange højtråbende tilskuere.

Masser af tilskuere på lægterne. (Foto: Jonas Vestergaard)
Masser af tilskuere på lægterne. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Se kampfakta her

Udeholdet fra Marbækskolen var også klar og med en 7-0 sejr i bagagen, var holdet fuld af selvtillid. Solbakkeskolen skulle også få sit af se til.

Phillip-show
Det var Marbæk-holdet, der var toneangivende fra start. Lynhurtige Phillip Andersen gjorde lige ved der passede ham og drev i flere omgange gæk med Solbakke-forsvaret. Også Oliver Nielsen gav problemer med sin gode fart.

Målene lod dog vente på sig. Først i det 13. minut sted steg Phillip Petersen til vejrs og ishockeyspilleren gjorde det til 1-0. Solbakkeskolen prøvede med en teknisk Johnny Thomsen, at komme igennem Marbæk-defensiven, men det brændte aldrig rigtig på.

Se også: Ishockey-dreng stærk uden stav

Se også: Keller klarede ærterne

Selvom Marbækskolen dominerede kampen udeblev målene, og der skulle et forsvarskiks til, før Phillip Petersen med sit andet mål gjorde det til 2-0. Phillip fik da også tre minutter før pausen lov til, at lave sit andet hattrick i træk, da han headede bolden i kassen.

Marsebæk-drengene fejrer en scoring. (Foto: Jonas Vestergaard)
Marsebæk-drengene fejrer en scoring. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Vi skulle helt frem til første halvlegs sidste minut, for at finde det første Solbakke-skud. Her sendte Patrick Larsen et fornuftigt frispark afsted.

Cruise-control
I anden halvleg kunne man godt frygte en regulær ydmygelse af drengene fra Solbakkeskolen. Tanken syntes at være tom og da Phillip Andersen gjorde det til 4-0 i starten af halvegen var der langt hjem.

Se også: TV: Forbandelsen blev brudt

Solbakkeskolen kæmpede dog heroisk for at give sit skolenavn en værdig sidste kamp. Specielt keeper Holger Christiansen steppede sit spil op og reddede sit hold ad flere omgange. Dog havde holdet stadig problemer frem ad banen og 4-0 blev kampens resultat. Selvom Nicklas Simonsen tæt på at reducere kort før tid.

Med det resultat skal Marbækskolen møde Østervangsskolen i næste runde.