TV: Solbjørn til forskel

Smal sejr: Der skulle kun et enkelt mål til for at snuppe sejren

Solbjørn Astrup (th.) afgjorde kampen på egen hånd. Foto: Gert Smistrup
Solbjørn Astrup (th.) afgjorde kampen på egen hånd. Foto: Gert Smistrup

Pigerne fra Kildevangens Skole plejer at spille mere end en kamp i turneringen og har også tidligere spillet lige op med skoler som Skolen på Herredsåsen og Elverdamsskolen.

Men i år var de lidt nervøse for, om de kunne klare det, da de ikke er mange, der spiller i klub til daglig.

Se kampfakta her.

Femte forsøg

Frem og tilbage
Men alle piger var opsatte på at spille en god kamp. Udeholdet Tornvedskolen har ikke spillet ret mange kampe de sidste par år, men satsede på, at det skulle være i år, de gik videre. De satsede på hurtige opspil, som det blev sagt i peptalken op til kampen.

Kampen startede i fint tempo med et lille overtag til hjemmeholdet. Matilde Hænchberg og Betty Williams spillede godt sammen og havde farlige forsøg.

Hos gæsterne spillede Natasha Nielsen og Ida Toft med stor energi. I målet havde de en Nanna Andersen, der stod rigtig godt. Kampen bølgede frem og tilbage. Udeholdet var ved at komme godt ind i kampen og havde flere farlige forsøg ved Xenia og Mai Mortensen.

I hjemmeholdets forsvar stod Julie Sørensen, Sofie Hænchberg og Betty Williams godt og afværgede flere angreb. Der var stadig ingen af holdene, der havde fået overtaget. En meget lige kamp.

Kampen bølgede frem og tilbage:

TV: Tjørnene stukket ned

Skulle længere frem
I pausen aftalte udeholdet, at spillet skulle blive på de andres banehalvdel.

- Det har været flot i første halvleg. Det spil skal I fortsætte med, lød det.

Hjemmeholdet byttede lidt rundt, fik lige plejet forskellige skader. De troede på det, det så fornuftigt ud.

Anden halvleg startede med pres fra hjemmeholdet. Specielt Solbjørg Astrup spillede fantastisk med stor energi og et kæmpe arbejde og var lige ved at score.

I den anden ende var Xenia Svendsen lige ved at score efter et flot sololøb, men Nanna klarede i målet. Endnu to gange kom Xenia igennem og fik afsluttet, men ind ville bolden ikke.

Kamp om hver eneste bold. Foto: Gert Smistrup
Kamp om hver eneste bold. Foto: Gert Smistrup

Ene pige blandt 25 drenge

Lukkede og slukkede
Kampen havde lige taget et gear op i tempo og intensitet. Endnu en gang var Xenia igennem, men skød lige i armene på keeperen.

Xenia og Mai kæmpede virkelig godt oppe foran. Hjemmeholdet var gået lidt ned i tempo, mens udeholdet stadig spillede med stor energi, men lige kamp, stadig 0-0. Da der var spillet 45 minutter, tog Solbjørg et fantastisk sololøb igennem hele udeholdets forsvar og scorede et flot mål til 1-0.

Solbjørg spillede en meget stor kamp. Udeholdet virkede lidt modløse nu efter, de havde kæmpet og kæmpet, og de andre så kom foran.Alligevel kæmpede alle på begge hold meget flot kampen ud. Kampen endte dog 1-0 til hjemmeholdet.