TV: Solid sejr

Overbevisende spil: Udeholdet var nervøse inden kampen, hvilket viste sig at være med rette

Stenhus-pigerne kørte på fra start til slut. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Stenhus-pigerne kørte på fra start til slut. (Foto: Bjarne Friis Jensen)

Lokalopgøret imellem pigerne fra Stenhus Kostskole og Sofielundskolens piger var imødeset med spænding, ikke mindst for begge hold i deres første kamp havde vundet stort.

Nu skulle lokalrivalerne stå overfor hinanden. Specielt var Sofielundskolen-spillerne usikre på egen formåen.

Træner Kasper Larsen måtte indprente sine spillere, at de var gode nok:

—Nu vil jeg ikke mere høre på, at I siger, at Stenhus er meget bedre end os. Gå nu ud og spil kampen og kæmp om hver bold, lød beskeden.

Se kampfakta her.  

TV: Revanchen kom i hus

Der var mange gode dueller i kampen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Der var mange gode dueller i kampen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
 

Heftigt pres
Måske havde spillerne ikke helt forstået budskabet fra deres træner, for kampen startede med et sandt stormløb mod Sofielundskolens mål. Allerede efter to minutter lå bolden for første gang i Sofielundskolens må.

Det blev sendt derind af Stenhus' hurtigløber på højre fløj Celine Waage, og da Sarah Vermland et par minutter senere gjorde Sarah kunststykket efter, anede man, at Sofielundskolen risikerede at løbe ind i en ordentlig snitter.

TV: Dagmar drønede derudaf

Bagud 2-0 lykkedes det dog at få stabiliseret Sofielund-holdet, og selv om Stenhus havde chancer til flere mål, lykkedes det Sofielundskolen at få noget spil i gang.

Pigerne fra Stenhus kom til mange store chancer. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Pigerne fra Stenhus kom til mange store chancer. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
 

Spillet var for så vidt rimeligt jævnbyrdigt på midtbanen, men Sofielundskolen havde svært ved at spille sig frem til positioner, som kunne karakteriseres som målchancer. I denne periode dækkede Merve Yildrin Celine Waage op med noget, man kunne kalde en mandsopdækning. Dette lagde også en dæmper på Stenhus' angrebsspil, og med halvlegens eneste chance til Sofielundskolen kunne Dagmar Roslev sparke bolden over mål på et frispark lige uden for feltet.

Målene fortsatte
I pausen bad træner Pernille Carlson sine spillere om at få spredt spillet frem mod angriberne.

— Der er masser af plads, og lad os så få nogle skud udefra, lød meldingen.

Der skulle ikke gå mere end fire minutter, før Stenhus bragte sig på 3-0 på et mål af Sarah Vermland. Kort efter var Sofie Waage så i målscorerens rolle til stillingen 4-0.

— Jeg må vist se i øjnene, at det er slut for vores hold for denne gang, bemærkede træner Kasper Larsen tørt, da Celine Waage midt i halvlegen scorede til slutresultatet 5-0 til Stenhus.