TV: Super-Signe sendte Vestegnens Privatskole i semifinalen

Overstrålede Agnes: To kasser af Signe Sørensen sendte Johannesskolen ud

1-0 til gæsterne: Signe Sørensen har netop skovlet bolden over stregen (Foto: Henrik Schou)
1-0 til gæsterne: Signe Sørensen har netop skovlet bolden over stregen (Foto: Henrik Schou)

Sjældent har man set en gladere Signe Sørensen end  efter kampen i dag, hvor hun udover at være dobbelt målscorer også var en de angribere, der konstant jagtede bolden.

Se kampfakta

Signe Sørensen lige efter sejren:

Se også: Galleri: Johannesskolen - Vestegnens Privatskole
Se også: TV: Se karaktererne for Johannesskolen - Vestegnens Privatskole

Fulgte trænerens råd
Hun havde i hvert fald hørt efter, hvad træner Michael Salomonsen sagde til sine piger:

- Jag nu de bolde. Det betaler sig.

Se også: TV: 'Snørebåndet' snørede sækken

Allerede fra kampstart var det hende, der førte boldene frem fra venstrekanten, og det var også hende, der fik jublen frem hos Vestegnens tilhængere, da hun efter kun ni minutter fik skubbet bolden i kassen til en 1-0 føring. Måske ikke det smukkeste mål, der er lavet i denne turnering, men et mål er et mål, og der gives ikke skønhedskarakter.

Signe Sørensen (tv) jubler, efter at hun har bragt Vestegnens Privatskole foran efter ni minutter i kvartfinalen mod Johannesskolen (Foto: Henrik Schou)
Signe Sørensen (tv) jubler, efter at hun har bragt Vestegnens Privatskole foran efter ni minutter i kvartfinalen mod Johannesskolen (Foto: Henrik Schou)

Det mål var ikke just, hvad Caroline Flex fra Johannesskolen havde regnet med. Hun havde håbet og troet på et rent bur i sit mål:

Interview med Johannesskolens keeper Caroline Flex inden kampen:

Yderst tilfreds
Signe var yderst tilfreds med kampen og synes, at både holdet og hun selv havde spillet en god kamp, hvor der var  masser af gode chancer.

- Vi var oppe mod et godt hold, som bestemt spillede godt, men vi fik lukket dem ned, og så kunne vi overtage spillet. Med godt sammenspil og masser af løb fik vi skabt de chancer, som vi så også fik scoret på, sagde Signe beskedent.

For det var faktisk hende, der scorede begge mål.

Se også: TV: Vera gav aldrig op
Se også: TV: Camilla var overalt på banen

Målet til 2-0 var en perle. Med et drøn langt udefra sendte hun et projektil i kassen i det 39. minut, og det mål satte pulsen gevaldigt ned hos holdets træner Michael Salomonsen.

Signe (th) og holdkammeraterne jubler efter hendes anden scoring, som cementerede sejren og pladsen i semifinalen (Foto: Henrik Schou)
Signe (th) og holdkammeraterne jubler efter hendes anden scoring, som cementerede sejren og pladsen i semifinalen (Foto: Henrik Schou)

Han var hele tiden helt oppe at køre i sin iver efter at coache pigerne bedst muligt, men det mål gav ham troen på at sejren kom i hus

Herfra virkede kampen som afgjort. Vestegnens Privatskole havde vinden i ryggen og var i stort set hele anden halvleg spilstyrende, og kunne vel ret beset havde vundet større, hvis fx Jasmine Cazimi havde været lidt skarpere foran målet.

Første fidusbamse
Men om sejren blev på to, tre eller fire er helt ligegyldigt, for i dag stemplede Vestegnens Privatskole ind i semifinalen med stor dygtighed og med forsvarsspil, der ikke set bedre længe.

Se alle de fede billeder fra kvartfinalen
Se også: TV: Emilie lukkede Agnes ned

Signe var en glad pige efter kampen:

- Det er min første fidusbamse nogensinde, og så får jeg den i dag i så vigtig en kamp. Jeg er smadder stolt. Jeg går i 8. klasse, så jeg er helt klar på en gang skolefodbold mere. Det er rigtigt sjovt, men det er også sjovt at være elev på Vestegnen lige nu. Der bliver snakket en del fodbold på skolen, både i timerne og udenfor timerne. Fodbold fylder meget for mig lige nu. Jeg spiller i Brøndby på U15-hold, mens både Agnes og Viktoria spiller på U17. Jeg var helt sikker på, at Viktoria kunne lukke Agnes ned. Så hende var jeg ikke så bange for. Viktoria er bare så god. Nu ser vi frem til semifinalen , og jeg tror på , at vi kan vinde den kamp, så vi kan komme en tur til Odense. Det tror vi alle sammen på. Og nej, der er ikke planlagt nogen sejrsfest endnu. Vi mangler at vinde to kampe, men vi har da aftalt, at vi skal ud og spise  sammen et par gange. Så det har vi til gode. Men lige nu er det semifinalen, det drejer sig om. Vi er bare så klar, sluttede Super-Signe.

Se interview med Signe Sørensen efter kampen:

Se også: TV: Se alt video fra Johannesskolen - Vestegnens Privatskole

1 af 2 Signe Sørensen med sin første fidusbamse nogensinde (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 1-0 til gæsterne: Signe Sørensen har netop skovlet bolden over stregen (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere