Annonce:
Annonce:

TV: Tæt affære

Gik til stålet: Ingen af holdene ville overlade initiativet til modstanderen 

Pigerne viste flot spil i opgøret. (Foto: Michael Nordkvist)
Pigerne viste flot spil i opgøret. (Foto: Michael Nordkvist)
Annonce:

Marievangsskolens piger fra Slagelse bød gæsterne fra Eggeslevmagle Skole i Skælskør op til kamp.

Straks fra første fløjt tog hjemmeholdet initiativet. Med mindre end 30 sekunder spillet, modtog Victoria Andersen bolden uden for gæsternes straffesparksfelt. Her vendte hun rundt og bragede kuglen på overliggeren. Kort efter var det hjemmeholdets Maria Jensen, der tog en flot solotur på højrekanten, driblede selv ind i feltet og afsluttede hårdt og fladt. Dog lige på Eggeslevmagle målmand Maria Seidler.

De to store chancer fik gæsterne til at vågne op. Fra at være fuldstændig stillestående, spillede de gæstende piger nu pludselig rigtig flot fodbold. De havde store chancer, men fik heller ikke bolden i kassen.

Der var god kamp om midtbanen. (Foto: Michael Nordkvist)
Der var god kamp om midtbanen. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Annonce:

10 minutter inde i kampen fik vi endnu en Eggeslevmagle chance. To af kampens bedste spillere anfører Sophie Bekker og Maja Andreasen fik med et par hurtige kombinationer sendt Bekker alene mod mål, men endnu engang var Signe Frederiksen i målet vågen og fik reddet kastanjerne ud af ilden. Fem minutter senere skete det samme igen.

Marievang-pigerne var i denne periode noget på hælene, og gæsterne gjorde præcis, hvad der passede dem.

Se kampfakta her.

Mægtig målfest

Flot føringsmål
Ni minutter før pausen gik den så ikke længere. Igen var det Maja Andreasen, der uselvisk lagde bolden til rette for fødderne af Sophie Bekker på kanten af straffesparksfeltet. Bekker svigtede ikke og lagde flot bolden hen over hovedet på Signe Frederiksen og videre ind i nettet.

De sidste minutter af halvlegen, var det stadig Eggeslevmagle-pigerne med mest boldbesiddelse, dog uden at det kom til chancer i nogen af enderne.

Pausen brugte Marievang-træner Lasse Heisz på at fortælle spillerne, hvad han havde set i de første 30 minutter:

Annonce:

— Hvis I vil videre til næste runde, vil jeg se løbevillighed, jeg vil have mere skarphed. De andre gør jo, hvad der passer dem, råbte Lasse til sine spillere, hvorefter han tilføjede: –Freja! Nu tager du dig af deres angribere, og de skal ikke komme forbi dig!

Pigerne kæmpede flot i opgøret. (Foto: Michael Nordkvist)
Pigerne kæmpede flot i opgøret. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Om det var trænerens opsang i pausen, der virkede, skal være usagt. Det var i hvert fald et forvandlet hjemmehold der kom ud til anden halvleg.Allerede efter få minutter var Julie Berthelsen tæt på at slippe fri, men hun glemte at tage bolden med sig. Kort efter var Julie på færde igen, da hun sparkede på mål langt udefra, men det var ingen sag for Maria Seidler at gribe bolden.

På midtbanen havde hjemmeholdets Suzan Abdelaal fået fornyet energi og spillede med stor tro på tingene.

Annonce:

Så faldt udligningen
Efter 38 minutter kom så udligningen. Victoria Andersen fik afsluttet lidt halvskidt fra kanten af feltet, og Maria Seidler i målet kunne let samle op.Maria kastede hurtigt bolden ud til sin stærke forsvarsspiller Lærke Hocke, men kastet blev alt for kort og Victoria Andersen kunne komme imellem og sende bolden ind i det tomme mål og udligning til 1-1. Synd for Maria, der ind til målet ikke havde lavet en eneste fejl i kampen.

De næste fem minutter var gæsterne tydeligt rystede over udligningen. Marievang-angriberne kom til masser af afslutninger, men træfsikkerheden fra Julie og Victoria var ikke god, da de til sammen sparkede fire chancer langt over målet. Suzan Abdelaal derimod, var sikkerheden selv i sine dueller på midtbanen.

Her vandt hun stort set hver eneste nærkamp og kunne et kvarter før tid krydre indsatsen med et flot mål, da hun blev spillet fri i det lille felt af Julie Bethelsen. 2-1 til Marievang-holdet og kampen var vendt på hovedet.

Annonce:

De sidste 15 minutter var det en stor fight fra begge sider. Hjemmeholdet ville gerne op og score det afgørende mål, men alle afslutninger var for uskarpe. Gæsterne knoklede på for udligningen, men Freja Hansen styrede sit forsvar med hård hånd og tillod ikke Eggeslevmagle-pigerne at komme til fadet. Derfor sluttede kampen 2-1 til Marievangsskolen, som er videre til næste runde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: