TV: Tilfreds træner: Vi fungerer som et hold

Super kollektiv: Én træner var tilfreds, en anden gav aldrig op

Fidus-bamsevinder Philip Salskov i kamp om bolden med to Lilleskole-spillere. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Fidus-bamsevinder Philip Salskov i kamp om bolden med to Lilleskole-spillere. (Foto: Bjarne Friis Jensen)

Der var lagt op til et sandt lokalderby mellem to skoler, som tidligere har prøvet at komme langt i turneringen. Underligt nok har skolerne ikke i nyere tid mødt hinanden, trods den lokale forankring.

Desværre ville vejrguderne også spille med. Få minutter før kickoff stod det ned i stænger. Regnen gjorde, at banen blev særdeles glat. Men spillerne skal roses for at spille med omtanke, så der ikke skete uheld.

Se interview med de to holds anførere inden kickoff her:

Se også: Mirakel-Martin måtte give op efter nervepirrende straffe

Se også: TV: Absolut godkendt Absalon

Holdene havde stor respekt for hinanden. Men allerede efter knap fire minutters spil bragte Patrick Skovshoved-Justesen sit hold foran med 1-0 til stor jubel for de tilskuere, der havde trodset regnen. Og da Cebrail Tamer øgede til 2-0 kort efter, anede man, hvilken vej det ville gå. Men Lilleskolen havde slet ikke givet op, og på næstfølgende angreb reducerede Emilio Ganilla til 2-1. Men inden pausen kom Sofielunds-drengene på 3-1 inden pausen.

Optimistiske trænere
Lilleskolens træner, Calle Nørvig, forsøgte i pausen at indgyde ny gejst til sine spillere og foreslog, at spillerne forsøgte sig med lange bolde og skud udefra.

Anfører Philip Salskov assisterede: — Snak sammen og hjælp hinanden. Nu kæmper vi og kan så slappe af efter kampen.

Sofielundsskolens træner var tilfreds med kampens udvikling:

— Vi spiller det vi kan og alle spillere får spilletid. Jeg er meget tilfreds med at holdet fungerer som et hold.

Desværre for Lilleskolen hjalp det ikke ret meget, for med to mål af Cebrail Tamer og Izzet Topcu var stillingen pludselig 6-3 og kampen var afgjort. For selv om Magnus Skov og Carl Kielberg reducerede, var det kun kosmetisk. Oven i købet lykkedes det for Sofielundsskolens anfører, Issam Tarchichi at score yderligere to gange til slutresultatet 8-3.

Se Cebrail Tamer score til 5-1 på straffespark:

Det er aldrig en skam at tabe til et bedre hold – og det var det der skete for Lilleskolens drenge i dag. Det var så en trøst, at det var holdt op med at regne.