TV: Topscorerduel, keeperklasse og hurtig basse

Underholdende: Der blev hurtigt hamret et mål i kassen

Mathias Nordbo imponerede på ny i hjemmeholdets mål. Foto: Erik Elmelund
Mathias Nordbo imponerede på ny i hjemmeholdets mål. Foto: Erik Elmelund

Raklevs kunststofbane ved Røsnæshallen lagde bane til kampen i fjerde runde af Ekstra Bladet Skolefodbold mellem Nyrupskolen og Sejergaardsskolen, da Nyrupskolens egen bane stod under vand. Den lækre bane var lige noget, der passede de gode teknikere på hjemmeholdet, hvor især Marcus Stoltenberg og Emil Brodersen tryllede.

Begge har scoret mange mål i år og kæmper om at komme med på topscorerlisten, hvor de nu er noteret for otte mål hver. Emil var tydeligt irriteret over at sidde udenfor de sidste minutter af kampen, da han især satser, men måtte nøjes med en enkelt scoring i denne kamp, mens Marcus lavede et vaskeægte hattrick. Hjemmeholdet kom til kampen med en 5-2 sejr i bagagen, mens udeholdet havde vundet 2-1 i deres seneste kamp.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Kom stærkt igen

Hurtig scoring
Det var dog venstrebacken Diyar Deueci, der åbnede ballet, da han i andet minut gik frem for at sparke kampens første hjørnespark. Det så mislykket ud, men endte med en scoring, da bolden via målmand Magnus Olsen fra udeholdet kom over stregen, da en forsvarer ved stolpen var gået lidt tidligt frem.

Diyar udtalte i pausen:

- Jeg så, han gik frem, og så prøvede jeg bevidst at snyde dem ved at gå efter et mål. Diyar modtog senere bamsen.

Det var svært for udeholdet at komme over denne chokstart, og værre blev det, da Marcus Stoltenberg fra midten af banen startede et flot sololøb med snævre driblinger øgede flot og sikkert til 2-0.

Se målet her:

Se også: Der var fart over feltet

Uheldig dag
Udeholdet startede med holdets normalt bedste Philip Thamsen på bænken. Philip forklarede, at han var lidt småskadet og først skulle ind efter pausen. Dette blev dog forceret, som kampen udviklede sig, men det blev aldrig Philips dag, da han efterfølgende fik 10 minutters ufrivillig pause af den glimrende dommer Kenneth Bagge.

Efter pausen chokstartede værterne igen. Marcus Stoltenberg løb lidt rundt i feltet uden, at nogen kunne snuppe bolden fra ham og øgede sikkert til 3-0. I gæsternes forsvar kæmpede de to midterforsvarere Emil Abild og Jakob Olesen ellers bravt, men her var de oppe mod overmagten.  

Marcus fuldendte sit hattrick, da han udefra fik scoret til 4-0 mod en ikke helt sagesløs Magnus Olsen, der ellers stået en flot kamp indtil her. Emil Brodersen gjorde Marcus kunststykket efter og øgede også med lidt hjælp til 5-0 efter flotte driblinger. Der var kun spillet seks minutter af anden halvleg.

Philip Thamsen fik herefter sit gule kort, men især forsvaret kæmpede bravt videre og på en god mulighed til en af hjemmeholdets tvillinger, Jakob Rasmussen, fik midterforsvareren Jakob Olesen flot reddet til hjørnespark.

Udeholdet med en chance. Foto: Erik Elmelund
Udeholdet med en chance. Foto: Erik Elmelund

Se også: Revanche i intens dyst

Frem og tilbage
Der var her kun spillet otte minutter af anden halvleg. Udeholdet kom ind i kampen og reducerede til 5-1 ved indskiftede Oliver Jensen.

Hjemmeholdets unge målmand Mathias Nordbo fra 7. klasse halvklarede flot, men en ripost kunne han ikke klare. Mathias har 'målmand i blodet', da hans far Henrik Nordbo i mange år har stået for KGB i Kalundborg og i øvrigt også har spillet på Nyrupskolens hold i årene 1981, 1982 og 1983.

Mathias viste stort talent for posten med sikre indgreb:

Mathias går kun i 7. klasse ligesom forsvarer Oliver Kure, der igen imponerede og Mathias Lang.

På hjemmeholdet er tvillingerne Noah og Jakob Rasmussen. De ligner slet ikke hinanden, men viser flot talent og stor spilleglæde på hver sin måde og i hver sin ende af banen.

Den mindste, Jakob, øgede flot til 6-1 med venstrebenet og adspurgt, om han er venstrebenet, svarede Jakob:

- Det ved jeg ikke.

De to tvillinger Jakob og Noah Rasmussen. Foto: Erik Elmelund
De to tvillinger Jakob og Noah Rasmussen. Foto: Erik Elmelund

Udeholdet fik 10 minutter før tid pyntet på resultatet, da Emil Snebang reducerede til slutresultatet 6-2.

Nyrupskolen håbede på at komme længere end sidste år og det er nu sket, da holdet i sidste sæson nåede fire kampe. Sejersgaard tog nederlaget med oprejst pande og vender tilbage til næste år. Nyrupskolen møder i næste runde vinderen af kampen imellem Grundtvigsskolen og Svebølle Skole.

De tre prisvindere: Emil Abild, Diyar Deucci og Jakob Olesen. Foto: Erik Elmelund
De tre prisvindere: Emil Abild, Diyar Deucci og Jakob Olesen. Foto: Erik Elmelund
 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen