TV: 'Tranens' sidste dans

Værdigt farvel til Herredsåsen: 'Tranen' baskede med vingerne til det sidste

Louise 'Tranen' Tranberg har for sidste gang imponeret på grønsværen i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)
Louise 'Tranen' Tranberg har for sidste gang imponeret på grønsværen i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)

Hovedårsagen til at Skolen på Herredsåsen slap for en ydmygelse i dagens kvartfinale mod Frederiksborg Byskole, hedder Louise Tranberg, også kaldet 'Tranen'.

Hun var gennem hele kampen spilleren, der bare ikke ville tabe. Hende, der tog kampen op mod hvem som helst  i mødet med  gæsterne fra Nordsjælland.Landsholdspillere, U15-talentspillere, eller bare udeholdets bløde mellemvare. Alle kom de i nærkontakt med Louise.

Louise Tranberg kæmpede i alle 60 minutter af kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Louise Tranberg kæmpede i alle 60 minutter af kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Læs ENDNU mere om Louise 'Tranen' Tranberg her

Alle kæmpede for chancen
Efter kampen var Louise ikke et sekund i tvivl:

- De var markant bedre end os, og deres sejr er fuldt fortjent. Det vrimler jo med profiler på det hold. Oppe foran  lå Bredgaard og Funch, bare for at nævne et par stykker. Og bagude regerede Kamilla ('Styrmand Karlsen', red.) jo suverænt.

- Jeg ved ikke, hvordan vi skulle have gjort det bedre. Jeg føler i hvert fald, at alle på vores hold kæmpede for vores chance, sagde en meget afklaret Louise Tranberg efter kampen.

'Tranen' i infight i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)
'Tranen' i infight i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Nyheder Galleri: Skolen på Herredsåsen - Frederiksborg Byskole

31 kampe, 33 mål og to finaler
Der var endog også plads til et lille smil og en lille refleksion over det, hun og Skolen på Herredsåsen, har bidraget med i de sidste fire år.

Louise har med kampen i dag spillet 31 kampe og scoret 33 mål og deltaget i to finaler, men desværre aldrig løftet pokalen efter en finale, og det kommer hun heller ikke til i år, for kamp nummer 31 blev hendes sidste.

- Det er selvfølgelig vemodigt, for det har været en suveræn oplevelse at spille Ekstra Bladet Skolefodbold i alle årene, siger Louise og bliver lidt drømmende i blikket.

De mest erfarne Herredsåsen-spillere:

De mest erfarne Herredsåsen-spillere

Louise Tranberg, 31 kampe, 33 mål, 2 finaler

Laura Andersen, 30 kampe, 46 mål, 2 finaler

Johanne Holtov, 21 kampe, 3 mål, 1 finale

Jennifer Sørensen, 16 kampe, 9 mål, 1 finale


Louise 'Tranen' Tranberg er klar til kvartfinale sammen med holdkammeraterne fra Skolen på Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt 'Tranen': Rutine er vores fordel
Glade piger fra Skolen på Herredsåsen kan smile efter endnu en kredsfinale-sejr. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt TV: Herredsåsen fortsætter stolte traditioner

Stor udskiftning
Og måske varer det noget, før vi igen ser Skolen på Herredsåsen i slutspillet, for holdets absolut bærende kræfter forsvinder ved årets udgang, så næste års hold får helt andre stamspillere. Men kender vi skolen ret, skal de nok også til næste år have et godt hold klar til turneringen.

Louise Tranberg (tv) fra Skolen på Herredsåsen i en af utallige hårde kampe om bolden i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt TV: 'Tranen' hakkede Vestegnen i småstykker
Louise fyrer sit stærke skud af - sekunder senere står det 3-0. (Foto: Preben Worsøe) Sjællandmidt Tranen tronede

Louise selv har andre planer. Hun skal  tilbringe et år på Gørlev Idræts-Efterskole, og det glæder hun sig meget til. Masser af sport, træning og socialt samvær.

- Så kan det ikke blive bedre, men jeg og fire andre vil også prøve at holde forbindelsen til vores klub i Kalundborg, så vores hold ikke går i opløsning. Vi vil prøve at komme hjem og spille kampene, fordi der jo også en tid efter Gørlev, slutter 'Tranen'.

Hør en afklaret Louise Tranberg fortælle efter kampen:

1 af 2 En tår til ganen efter kvartfinale-nederlaget. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Louise 'Tranen' Tranberg har for sidste gang imponeret på grønsværen i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)