Annonce:
Annonce:

TV: Tre scorede hattrick

Ingen nåde: Frederiksberg-pigerne kørte på og vandt 12-1

Tre stk. hattrick-piger. (Foto: Michael Nordkvist)
Tre stk. hattrick-piger. (Foto: Michael Nordkvist)
Annonce:

Fredag eftermiddag tog Frederiksberg Skoles piger fra Sorø imod Stillinge Skole fra Slagelse. Lad det være sagt med det samme. Kampen blev en noget ensidig affære og spil til ét mål i samtlige 60 minutter.

Fra første fløjt tog hjemmeholdet initiativet. Der var da heller ikke spillet mere end to minutter før Stillinge-målmand Laura Sørensen kom på arbejde for første gang. Frederiksbergs lille hurtige Nana Jensen modtog bolden på kanten af straffesparksfeltet. Uselvisk lagde hun flot kuglen til rette for fødderne af en helt fri Lærke Hansen, der sparkede hårdt mod mål. Laura Sørensen var dog vågen fra start, og reddede flot bolden.

Se fakta fra kampen her.

Annonce:

Maria satte gang i målscoringen
Efter godt ni minutters spil var der igen fare på færde omkring gæsternes mål. Raketten Johanna Andersen snød forsvarsspiller Isabell Madsen og var pludselig helt alene med Laura i Frederiksberg-målet. Johanna sparkede hårdt og fladt, men ramte stolpen. Isabell havde dog så godt fat i trøjen på Johanna, at den dommeren dømte straffespark.

Maria Kristensen tog straks bolden og lagde den på pletten. Og med største selvfølgelighed sparkede hun bolden i kassen uden chance for Laura i målet.

En af kampens store profiler, Maria Kristensen. (Foto: Michael Nordkvist)
En af kampens store profiler, Maria Kristensen. (Foto: Michael Nordkvist)
 

De næste minutter havde hjemmeholdet syv hjørnespark i træk. Hver eneste gang blev det farligt. Maria Kristensen sparkede fra begge sider nogle giftige hjørnespark og hver gang havde Stillinge-forsvaret store problemer med at få bolden sparket væk. I denne periode skulle Stillinge-pigerne prise sig lykkelige for, at de havde Emma Andersen i forsvaret og Laura Sørensen i målet, da disse gav alt hvad de havde i sig, for ikke at skulle hente bolden ud af deres eget mål.

Danmark dukkede modstanderen

Annonce:

Arbejdsløs Frederiksberg-målmand
Efter syvende hjørnespark til Frederiksborg, gik den ikke længere. Maria Kristensen sparkede endnu engang et flot hjørnespark. Bolden blev returneret til Maria, der med bolden klisteret til fødderne drønede ind i gennem straffesparksfeltet og afsluttede hårdt på Laura i målet. Laura var dog endnu engang på plads og reddede, men parerede desværre kuglen lige ud til en helt fri Ida Hjort, der hamrede den lille runde ind i målet via underkanten af overlæggeren. Et super flot mål og 2-0 på måltavlen.

Sofie Helt, der normalt er en dygtig midtbanespiller, havde i dag trukket i målmandstrøjen grundet skader i hjemmeholdets trup. Det er svært at sige, om Sofie også er en dygtig målmand, da hun kun rørte bolden en eneste gang i første halvleg. Alt spillet forgik omkring Stillinge-pigernes mål.

Prøvede lykken

Raketten Johanna tryllede
Med knap seks minutter tilbage af første halvleg gik det igen galt for de stakkels gæster. En stærk Ida Hjort viste stort overblik og fandt en fremadstormende Mikkeline Bjerregaard omkring straffesparkspletten. Mikkeline var iskold og placerede bolden sikkert i nettet, udenfor en sagesløs Laura Sørensens rækkevidde.

Annonce:

Bare et minut efter tryllede Raketten Johanna i højre side af banen. Her plantede hun et par gæster med nogle frække driblinger. Johanna udnyttede sin fart og tordnede mod mål. Afslutningen stod dog ikke mål med det flotte forarbejde og chancen løb ud i sandet.

Det var Johanna dog ligeglad med, for få sekunder efter opfangede hun et dårligt udspark fra målmand Laura Sørensen og denne gang var hun stensikker og smadrede kuglen i kassen til pauseføring 4-0.

Hurtig punktering

To nye målmænd i anden halvleg
Begge mandskaber benyttede pausen til at skifte målmand. Hjemmeholdet ville gerne have den dygtige Sofie Helt med i spillet, og som arbejdsløs målmand kunne hun jo ikke vise sit værd. Nana Jensen, der havde spillet i angrebet de første 30 minutter, trak i målmandstrøjen og Sofie Helt røg ind på midtbanen.

Hos gæsterne havde Laura Sørensen fået nok af målmandstjansen og de talrige målchancer, så forsvarsspiller Isabell Madsen overtog rollen mellem stængerne.

Isabell overtog målmandshandskerne. (Foto: Michael Nordkvist)
Isabell overtog målmandshandskerne. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Annonce:

Fra start af anden halvleg begyndte Stillinge-pigerne langt om længe at spille fodbold. Allerede efter 30 sekunder havde Karoline Jongshøj den første chance.

Den nye keeper Nana Jensen i Frederiksberg-målet reddede dog Karolines skud, og satte omgående et kontra-angreb i gang. Lærke Hansen viste overblik og fandt hurtigt Maria Kristensen med en lang aflevering. Den nye modige Stillinge-målmand, Isabell Madsen, var kommet lidt langt ud, og opdagede for sent at Maria Kristensen havde retning mod hende og målet, så Maria kunne ganske let sende bolden i målet til 5-0 via Isabells handske.

Isefjord på glatis

Flot reducering af Karoline

Annonce:

Fem minutter inde i anden halvleg fik Stillinges Emmely Madsen bolden i højre side. Emmely var kvik og afleverede den hurtigt til Karoline Jongshøj, der stod på kanten af straffesparksfeltet. Karoline havde opdaget at Nana Jensen i Frederiksborg-målet var gået lidt langt ud, og da Nana ikke er særligt høj, kunne Karoline lobbe bolden over hende og direkte ind i kassen. Et super flot mål, der fortjent udløste en fidusbamse til Karoline efter kampen.

Få sekunder efter var den igen gal i den anden ende af banen. Raketten Johanna viste igen, at hun er hurtigere end sin egen skygge og snød let Emma Andersen få meter fra målet. Her kunne hun let trille bolden i nettet til en sikker 6-1-føring.

Intensitet og hårdhed

Mikkelines målshow
Kampens i særklasse bedste spiller, Mikkeline Bjerregaard, der havde scoret en enkelt gang i første halvleg, ville nu også lege med. Og sikke en energi.

På fem gyldne minutter bankede hun tre kasser mere ind bag en opgivende Isabell Madsen i gæsternes mål.

Mikkeline holdt målshow. (Foto: Michael Nordkvist)
Mikkeline holdt målshow. (Foto: Michael Nordkvist)
 

I 40. minut tog Mikkeline en flot solotur fra midten af banen. På sin vej frem satte hun samtlige Stillinge-piger af, for til sidst at udplacere målmanden med et hårdt fladt skud ved den ene stolpe.

Annonce:

To minutter senere spillede hun et-to spil med Sofie Helt, og på kanten af straffesparksfeltet lobbede hun bolden over Isabell i målet. Med et kvarter tilbage gentog Mikkeline soloturen fra før, og igen hamrede hun flot kuglen i kassen og øgede til 9-1.

Flot first-timer

Sofies hammer

Med 10 minutter igen ville Sofie Helt så lige vise, at hun nu ikke var målmand længere. Hun modtog bolden 20 meter fra Stillinge-målet og her hamrede hun bolden direkte på overliggeren med et kæmpe drøn. Bolden røg og ud i spil igen, og efter et lidt klumpspil, fik Sofie endnu engang bolden. Denne gang få meter uden for feltet og igen fandt Sofie hammeren frem og smaderede stensikkert kuglen ind i netmaskerne til 10-1.

Fem minutter før tid syntes Johanne, at hun også vil score hattrick som Mikkeline. Johanne modtog bolden i straffesparksfeltet fra netop Mikkeline. Her drejede hun let rundt om en træt forsvarsspiller, Alma Larsen, og satte let sit tredje mål i kassen til 11-1.

Annonce:

Kort før slutfløjt viste Ida Hjort igen stort overblik, og spillede flot Maria Kristensen fri i feltet. Her kunne Maria ganske let sende bolden i mål til slutresultat 12-1 omringet af et totalt stillestående Stillinge forsvar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: