Annonce:
Annonce:

TV: Vender stærkt tilbage

Ungt mandskab: Cecilie Hansen var meget skuffet efter kredsfinalen

Cecilie Hansen kæmpede bravt i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Cecilie Hansen kæmpede bravt i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

På kunstgræsbanen i Hedehusene tog Fløng Skoles piger imod gæsterne fra Sorø Privatskole, da der var kredsfinale i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hjemmeholdet var på forhånd blevet udpeget som favoritter, og det var også dem, der klart havde momentum i kampen. Bolden kom bare aldrig i kassen. Derfor måtte der forlænget spilletid til.

Her fortsatte mønstret med et boldbesiddende hjemmehold, der ikke kunne få bolden over stregen. I den anden ende var gæsterne noget mere kølige. Godt halvvejs i den forlængede spilletid udnyttede Malou Larsen udeholdets eneste reelle chancer. På den måde sendte Sorø Privatskole kynisk Fløng Skole ud af årets turnering.

Galleri: Fløng Skole - Sorø Privatskole

Annonce:

Elendig følelse
Det tætte nederlag skabte stor skuffelse og tårer hos pigerne fra Fløng Skole. Midtbanespilleren Cecilie Hansen var også meget ked af det efter slutfløjtet.

- Jeg har det elendigt, man er virkelig skuffet, sagde Cecilie efter kampen.

Cecilie var specielt skuffet over holdets evne til at lave mål i de afgørende situationer.

- Jeg synes, vi havde det meste af spillet, og vi skulle have scoret på vores chancer, lød det fra den skuffede spiller.

Det med at lave mål har ellers ikke været et problem for holdet tidligere. I denne sæson har pigerne scoret hele 28 gange, men i dag ville den ikke ind.

Cecilie leverede en stor arbejdsindsats på midten af banen. Foto: Henrik Schou
Cecilie leverede en stor arbejdsindsats på midten af banen. Foto: Henrik Schou

Sorø Privatskole klar til kvartfinalen

Kunne ikke komme igennem
Cecilie er en fysisk stærk spiller, der fylder meget på midten og aldrig trækker sig i tacklingerne. I kredsfinalen spillede hun også en fornuftig kamp, og det kunne hun da glæde sig lidt over trods det smertelige nederlag.

- Jeg synes, jeg gjorde det okay. Jeg mistede nogle bolde, men ellers var det okay, sagde den hårdt kæmpende midtbanespiller.

Annonce:

Gæsterne stod meget langt tilbage på banen og overlod meget af initiativet til hjemmeholdet. Dette havde værterne store problemer med.

- Jeg synes, de spillede meget defensivt, og det har vi altid problemer med. Vi har meget svært ved at komme igennem, sagde Cecilie om den måde, modstanderen spillede på.

TV: Stor jubel i omklædningen

Klar næste år
Fløng Skoles piger er et meget ungt hold, hvor alle går i ottende klasse eller derunder. Derfor kunne Cecilie smile lidt over holdets indsats i turneringen.

- Det er rigtig godt klaret af os. Det er jo første gang mange af os er med, lød det fra Cecilie.

Næste år kan Fløng Skole stille med et helt identisk hold som i år, og der er forventningerne store.

- Vi skal helt sikkert videre fra kredsfinalen, sagde Cecilie om næste års målsætning.

De fleste på skoleholdet spiller til hverdag på hold sammen i den lokale fodboldklub. Dette er helt klart en fordel for holdet, hvilket Cecilie var enig i.

Annonce:

- Det er en fordel, at vi kender hinanden og kan spille sammen, som vi altid gør, erkendte Cecilie.

Selvom et 0-1-nederlag i en kredsfinale selvfølgelig gør ondt i øjeblikket, så kunne Cecilie se tilbage på turneringen som en god oplevelse, og hun glædede sig allerede til næste år.

Hør fra Cecilie her:

KAMPFAKTA:

Resultat:

Fløng Skole - Sorø Privatskole, 0-0 (0-1 efter forlænget spilletid)

Målscorer:

0-1: Malou Larsen (69.)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: