Annonce:
Annonce:

TV: Venskabet sat på standby

Duel: De to anførere kender hinanden særdeles godt

Der heades væk. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der heades væk. Foto: Stig Sinius Nielsen
Annonce:

For de to anførere Charlie Sjøbeck og Ahmed Ali på holdene fra Søndervangskolen i Glostrup og Brøndbyøster Skole var denne kamp ret speciel, da de til daglig spiller på samme U17-hold i Brøndby IF.

Se kampfakta her.

Fuld fokus. Foto: Stig Sinius Nielsen
Fuld fokus. Foto: Stig Sinius Nielsen

Holdt legestue fra første fløjt

Frem og tilbage
Det var tydeligt, at de to kendte hinanden godt. Begge styrede deres hold i en fantastisk tæt kamp, der måtte afgøres med straffespark.

I begyndelsen skiftedes de to hold til at have initiativet. Begge hold havde gode chancer. Især var Samuel Carling på hjemmeholdets venstrefløj en evig trussel mod udeholdets forsvar med Andreas Rolf-Larsen, Gursel Aktas og Andreas Duekjær. I 13. minut måtte udeholdets målmand Rasmus Pedersen således lave straffe for at stoppe Samuel, som selv eksekverede og bragte værterne foran 1-0.

Annonce:

I 21. minut blev det til 2-0, da udeholdets Lukas Møller rettede et skud af fra hjemmeholdets Tobias Holm, så bolden snød Rasmus Pedersen i målet. Men allerede minuttet efter slog gæsterne tilbage ved Berzan Savuran til pausestillingen 2-1 til hjemmeholdet.

Jeg har! Foto: Stig Sinius Nielsen
Jeg har! Foto: Stig Sinius Nielsen

TV: Hattrick på ti minutter

Målkrig
Anden halvleg startede med et pres fra udeholdet imod hjemmeholdets forsvar med Karl Friche og Frederik Grúnwaldt bagude. I 37. minut kunne gæsternes Asad Parvez lægge en perfekt bold ind over til Daniel Soydan, der udlignede med et flot skud.

Senere kunne Mouner Boiaala pludselig bringe udeholdet foran ved at prikke bolden i mål efter klumpspil foran hjemmeholdets mål. Men værterne var langt fra færdige. I et sandt arbejdsraseri trak anfører Charlie Sjøbeck op gennem midten med bolden og udlignede med et flot langskud.

Fuld kontrol. Foto: Stig Sinius Nielsen
Fuld kontrol. Foto: Stig Sinius Nielsen

Stolperne stod i vejen

Lagde solidt for
Nu var det udeholdets tur til at spille usikkert, og så kunne Samuel Carling tage føringen tilbage igen til hjemmeholdet i 26. minut.

Annonce:

Nu troede alle, at kampen var slut, men udeholdets anfører Ahmed Ali fik endnu en gang sine medspillere frem på banen, så gæsterne endnu engang kunne udligne til 4-4 – til stor ærgrelse fra hjemmeholdets målmand Lucas Mortensen, der nu sammen med de andre skulle ud i straffesparkskonkurrence.

De to anførere lagde begge for ved at vise vejen til målet, men efter syv omgange havde Lucas Mortensen kun klaret et skud, mens udeholdets målmand Rasmus Pedersen klarede to. Dermed blev slutresultat 10-9 til Brøndbyøster Skole over Søndervangskolen.

Vi fangede de to anførere efter kampen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: