Annonce:
Annonce:

TV: Wiese viste vejen

Bare bedre: Værter videre til næste runde

Gæsterne fra Nymarkskolen kæmpede forgæves i tirsdagens kamp. Foto: Bodil Zuschlag
Gæsterne fra Nymarkskolen kæmpede forgæves i tirsdagens kamp. Foto: Bodil Zuschlag
Annonce:

Tirsdagens opgør stod mellem Marievangsskolen og Nymarkskolen, og det blev en vaskeægte walkover for hjemmeholdet, der spillede sig sikkert videre til næste runde. Marievangsskolen havde en 4-0-sejr med i bagagen forud for tirsdagens opgør, mens Nymarkskolen måtte ud i straffesparkskonkurrence for at sikre sig videre avancement.

Se kampfakta fra tirsdagens opgør her.

Inden kampen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold en kort kommentar fra Nymarkskolens anfører, Ole Olsen, der pegede på én af holdets svagheder.

- Vores problem er, at vi spiller i mange forskelige klubber, og vi er ikke vant til at spille sammen. Vi spiller selvfølgelig i skolen, men det er ikke det samme. Men vi vil selvfølgelig gå ud og kæmpe for vores chance, sagde han.

Ole Olsen med en lang aflevering. Foto: Bodil Zuschlag
Ole Olsen med en lang aflevering. Foto: Bodil Zuschlag

Tog sin hævn

Annonce:

Fortrøstningsfuld
Anderledes var det hos Marievangsskolen, der stillede med et sammentømret mandskab. Jonas Helstrup var derfor fortrøstningsfuld inden tirsdagens kamp:

- Jeg synes, vi har et godt hold i år. Vi spiller næsten alle sammen i B73 på to forskellige hold. Vi er gode til at spille over kanterne, og så har vi et godt forsvar. Desuden har Ahmet lovet mig at lave to mål i dag, så det skal nok gå, tilføjede Jonas med et smil.

Det stod klart fra start, at hjemmeholdet mente det alvorligt. De lagde et stort pres på udeholdet. Inden for de første minutter havde de to hjørnespark og kun en flot redning af Kemalchan Kaymak forhindrede en tidlig scoring. Presset mod udeholdet fortsatte dog, og efter tre minutter måtte Kemalchan kapitulere. Et fint indlæg fra Jonathan Wiese i venstre side havnede hos Ahmet Carkaci, som let kunne score.

TV: Hattrick og hurtig fodbold

Annonce:

Fortsatte
Men Marievangsskolen stillede sig ikke tilfredse, og de fortsatte deres pres mod udeholdet, som slet ikke fik tid til få gang i deres sammenspil. Efter otte minutter blev føringen udbygget til 2-0, da Jonathan Wiese sparkede kuglen i kassen.

Selvom hjemmeholdet dominerede kampen, var der mange af deres afleveringer, der mislykkedes på grund af den kraftige vind. Alligevel fik de udbygget deres føring inden pausen. Det var Jonas Pabst og Lucas Hansen, som stod bag scoringerne.

Magnus Knudsen tæt på scoring:

TV: Keeper afgjorde affære

Humør på
I pausen opfordrede Nymarksskolens træner, Henrik, sine spillere til at ofre sig lidt mere i kampen.

- I er alt for flinke. Der må gerne tackles og arbejdes noget mere. I løber alt for lidt for hinanden, sagde han.

- Vi er godt nok bagud, men lad som om, det står 0-0. Så kan anden halvleg blive vores. Humør på og hjælp hinanden, afsluttede han.

Gæsterne i pausen. Foto: Bodil Zuschlag
Gæsterne i pausen. Foto: Bodil Zuschlag
 

På trods af medvinden blev Nymarkskolen presset tilbage í anden halvleg, hvor de brugte mange kræfter på at forsvare sig.

Annonce:

I løbet af anden halvleg fik hjemmeholdet nettet fire gange yderligere, og dermed vandt de kampen 8-0. Og de kan takke Kemalchan Kaymak for, at nederlaget ikke blev større, for han stod en flot kamp, selvom han indkasserede otte scoringer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: