Victor og co. marcherede videre

Dirkede forsvaret op: Victor Olsen var på pletten igen

Der blev givet og taget i tirsdagens opgør. Foto: Gert Smistrup
Der blev givet og taget i tirsdagens opgør. Foto: Gert Smistrup

Ét af tirsdagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Katrinedalskolen, afd. Tuse og Nr. Jernløse Skole, og de to mandskaber havde et fint kendskab til hinanden, eftersom mange af dem spiller sammen til daglig. Derfor mente flere af spillerne, at det nok skulle blive et spændende opgør.

Se kampfakta her.

Dirigenterne
Opgøret fik en hektisk start med chancer i begge ender. Katrinedalskolen spillede flot sammen og var det Rasmus Fredslund, Victor Olsen, Marcus Due og Nikolaj Kimer, som var holdets dirigenter. Særligt Victor Olsen gjorde sig bemærket, og i dagens kamp fortsatte han sin flotte målstime fra de indledende runder.

Et stykke ind i første halvleg fik hjemmeholdet en farlig chance, hvor Elias fik afsluttet, men gæsternes keeper, Morten Jensen, fik afværget bolden. Generelt var det værterne, der sad på spillet i første halvleg, men de havde svært ved at bryde igennem gæsternes forsvar, hvor Frederik Jensen, Anders Hansen, Oskar Vestergaard og Malthe Danmark var solidt organiseret.

Efter 23 minutter lykkedes det dog Victor Olsen fra hjemmeholdet at dirke forsvaret op og sparke kuglen i kassen. Dermed stod den 1-0 til hjemmeholdet.

Benhård hovedstødsduel. Foto: Gert Smistrup
Benhård hovedstødsduel. Foto: Gert Smistrup

Victor sørgede for Victory

Power
Der blev stadig spillet med stor power fra begge mandskaber, og mens udeholdet sendte lange bolde af sted i dybdem, som angriberne løb efter, kombinerede værterne sig igennem. Det blev ikke til flere scoringer inden halvleg, hvor værterne gik til pause med en 1-0-føring i bagagen.

I pausen talte værterne om, at det var strengt forbudt for Lukas at spille bolden ind over midten, hvor udeholdet stod godt. Udeholdet talte om, at de fik lavet for mange personlige fejl, men de havde stadig chancen for at gå videre.

Malthe Danmark leverede en flot præstation. Foto: Gert Smistrup
Malthe Danmark leverede en flot præstation. Foto: Gert Smistrup

TV: Snød værter for sejr

Større tro på tingene
I anden halvleg kom udeholdet ud med en større tro på tingene. Men hjemmeholdet spillede hurtigt, så de havde kontrollen over midtbanen. Efter ti minutters spil i anden halvleg driblede Victor igennem forsvaret og lagde en sukkerbold til Sebastian Frier, der scorede sikkert til 2-0.

Det var som om, at hjemmeholdet gik ned i tempo, og det gav udeholdet noget mere plads. De kom frem til flere chancer, men Nikolaj var stærkt spillende i hjemmeholdets forsvar og lukkede af for det meste. Udeholdet prøvede med stor energi og et massivt pres til det sidste at fremtvinge en scoring eller to. Men hjemmeholdet holdt stand og vandt således 2-0.

Glade prisvindere efter tirsdagens kamp, som værterne trak sig sejrrigt ud af. Foto: Gert Smistrup
Glade prisvindere efter tirsdagens kamp, som værterne trak sig sejrrigt ud af. Foto: Gert Smistrup

KAMPFAKTA:

Resultat:
Katrinedalskolen, afd. Tuse - Nr. Jernløse Skole, 2-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Nikolaj Kimer, Katrinedalskolen, afd. Tuse
Malthe Danmark, Nr. Jernløse Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Victor Olsen, Katrinedalskolen, afd. Tuse