Victor sørgede for Victory

Hæsblæsende: Spydspids sørgede for sejr

Prismodtagerne. Foto: Erik Elmelund
Prismodtagerne. Foto: Erik Elmelund

Katrinedalskolen, afd. Tuse har et godt drengehold i år. Tre stærke spillere med én i hver kæde suppleret med en masse talenter. Teknisk hurtigt spillende på kunstofbanen levnede de ikke Kildevangens Skolens unge hold nogen chance for at gå videre i turneringen. Se kampfakta her.

Allerede efter et minut var hjemmeholdet tæt på kampens første mål, da forsvarer Sebastian spillede holdets bedste, Victor Olsen, fri, men alene med målmand Elias Espensen kunne han ikke score og måtte nøjes med et hjørnespark efter en flot fodparade. Dominansen fortsatte, men udeholdets lynhurtige Jonathan Ravn viste også sin farlighed, hvor situationen blev reddet af værternes solide forsvarer Nicolai Kimer. Kampen fortsatte i samme ramme.

Reelt var hjemmeholdet tættest på at score, da Ravn kom alene med målmand Villy, som dog reddede kastanjerne ud af ilden.

Udeholdet klar til kamp. Foto: Erik Elmelund
Udeholdet klar til kamp. Foto: Erik Elmelund

Se også: TV: Drama på Vestegnen

Hr. Victory
I den anden ende ville keeperen spille bolden kort til sin anfører Malthe Bæk Nielsen, men ivrige Victor kom imellem og scorede halvlegens eneste mål, så nu stod den 1-0. Victor var her, der og alle vegne og klart holdets mest betydningsfulde spiller.

Målmand Espensen tog målet på sin kappe i pausen og udtalte, at han fik spillet den for kort og blev overrasket over, at Victor dukkede op.

Mr. Victory var kampens bedste spiller. Foto: Erik Elmelund
Mr. Victory var kampens bedste spiller. Foto: Erik Elmelund

Se også: Præsten videre efter walkover

Lukkede festen
Efter pausen var Victor tæt på at øge, men keeper Espensen fik revanche med en flot redning. Indskiftede Elias Behrend øgede til 2-0 og gæsternes Benjamin Petersen var tæt på en reducering, inden Kasper Nørgaard efter en solotur cementerede sejren til 3-0.