Vinder altid 7-0

Imponerende vane: Tuse Skole har vundet deres to første kampe med nøjagtigt samme cifre

Tuse Skole scorede mål på samlebånd. Foto: Ib Hagner
Tuse Skole scorede mål på samlebånd. Foto: Ib Hagner

Tuse Skole har tillagt sig en god vane. I deres førsterunde kamp mod Holbæk Private Realskole vandt de med 7-0, og i den anden kamp vandt de med samme cifre over Holbæk By Skole.

Se kampfakta her.

TV: Tuse tændte turboen

Skeptisk tilskuer
I starten af kampen bølgede det meget frem og tilbage, og der var ikke de store chancer.

- Det er en typisk 0-0 kamp, bemærkede en af tilskuerne.

Dommeren, der i øvrigt var meget kompetent, havde det lidt svært med offsidereglen, for der er jo ikke linjedommere til skolefodbold, og så kan det være svært at afgøre tvivlstilfældene.

Tuse begyndte så småt at få et overtag i kampen. I det 19. minut lynede Morten og scorede til 1-0. Nu pressede Tuse på for at få mål nummer to. Det skete i sidste minut af første halvleg, hvor Gustav scorede. Han spillede i det hele taget en sublim kamp. Han har fin teknik og et godt overblik. Han var en mester til at lægge de farlige, dybe stikninger til holdkammeraterne.

Der blev gået til den. Foto: Ib Hagner
Der blev gået til den. Foto: Ib Hagner

Mål på stribe
Det var helt klart fra anden halvlegs start, at Tuse ikke ville nøjes med 2-0. De ville op på de sædvanlige 7-0. Det første angreb gik som en hvirvelvind ned mod Holbæk By Skoles mål, hvor bolden med et brag ramte målstolpen. Ifølge Den Danske Ordbog er det en betegnelse for hver af de to opretstående stænger, der bærer overliggeren i målet. Så er det sat på plads.

I det 36. minut blev Gustav fældet i feltet, og dommeren var ikke det mindste i tvivl: Straffe.

August sparker straffe. Foto: Ib Hagner
August sparker straffe. Foto: Ib Hagner

August scorede sikkert. Det gjorde han i øvrigt to gange mere, og dermed havde han lavet hattrick.

Morten scorede til 6-0 efter fine driblinger i feltet, inden August afsluttede til 7-0.

August er fremragende til at rydde op i feltet, og når han har kæmpet sig til bolden, er han god til at spille den sikkert videre. Han er vel som en god gammeldags libero, for han har også et godt drev op ad banen, hvor han med sin fine teknik og gode driblinger kommer frem til målchancer. Han er en rigtig boks-til-boks spiller, som vi givetvis kommer til at høre mere til. Nar han ikke spiller skolefodbold, stiller han op for Brøndby IF.

August signalerer tre kasser. Foto: Ib Hagner
August signalerer tre kasser. Foto: Ib Hagner

Nådig dommer
Det var en udramatisk kamp afviklet i en god ånd, men i det 58. minut skete der noget dramatisk. Tuse Skoles målmand kom for sent ud og flæskede en modstander, der var helt fri lige udenfor feltet. Dommeren var nådig, for det klare røde kort konverterede han til gult, så målmanden kan være med i næste kamp.

En af Tuses markspillere måtte på mål. Frisparket lige udenfor feltet førte til et hjørne, hvor et hovedstød ramte stolpen. Det var det nærmeste, Holbæk By Skole kom en scoring i den kamp.

Holbæk By Skole løb i øvrigt rundt i trøjer med navnet Isefjordsskolen. Skolen har også heddet Absalonsskolen, så det er den helt store forvirring. Stort set alle skoler i Holbæk Kommune har skiftet navn. Mon de har været til numerolog?