Voldsomt pres gav pote

Femten mål til følge: Der blev hamret mål ind fra start af

Pigerne fra Stenhus Kostskole kunne juble over hele femten mål i kampen. Foto: Gert Smistrup
Pigerne fra Stenhus Kostskole kunne juble over hele femten mål i kampen. Foto: Gert Smistrup

Massivt pres fra Stenhus Kostskole fra start. Allerede efter syv minutter scorede Anna til 1-0 til Stenhus, og to minutter efter stod det 2-0 ved Celine. Sophia i Nr. Jernløses mål var magtesløs ved begge scoringer.

Se kampfakta her.

Sikre på sejr: Vi vinder stort

Pressede igennem
Stenhus pressede og pressede, og da der var gået et kvarter, rørte Stenhus målmand bolden for første gang, det var en tilbagelægning.

Stenhus' pres resulterede i, at Anna scorede til 3-0. Minuttet efter blev det 4-0 - igen et flot mål af Anna efter dejligt sammenspil. Inden for det næste minut scorede Celine til 6-0. Nu lignede det et skydetelt, men Jernløse forsvarede det bedste, de havde lært.

Der blev fightet igennem. Foto: Gert Smistrup
Der blev fightet igennem. Foto: Gert Smistrup

Katrine, Emma og Emilie kæmpede flot i Jernløses forsvar. Stenhus tog det en smule roligere og koncentrerede sig om at spille sammen, men angreb hele tiden op til pausen.

TV: Begge brødre bombede

Forsatte målstimen
I pausen drak Jernløse mest vand, der blev ikke talt så meget taktik, andet end at fortsætte med at kæmpe.

- Det er fedt at se, at I smiler, fortsæt med det, sagde træneren.

Stenhus talte om at rokere lidt, så dem i forsvaret ikke skulle stå og blive kolde. Anden halvleg fortsatte, hvor første slap med et kæmpe pres fra Stenhus. Sophia i Jernløses mål tabte bolden, og Celine var hurtigt over den og scorede til 7-0.

Jernløses keeper måtte hente bolden ud af nettet mange gange. Foto: Gert Smistrup
Jernløses keeper måtte hente bolden ud af nettet mange gange. Foto: Gert Smistrup

Lidt efter scorede hun igen, nu til 8-0 efter flot opspil af Rebecca. Samme opskrift: pres, pres og pres. Det gav pote igen. Celine scorede til 9-0, og lidt efter igen til 10-0. Jernløses målmand blev skadet og blev skiftet ud med Laura, der startede med flere gode redninger. Men så holdt det ikke længere, Anna scorede til 11-0, lidt efter Sofie til 12-0, og Sidsel til 13-0, og Sofie til 14-0, og Sofie igen til 15-0, som også blev kampens resultat.