Annonce:
Annonce:

ZOOM: Frederiksberg Skole - Stenløse Privatskole

Piger: Det er nu tid til at finde den anden semifinalist øst for Storebælt

Pigerne fra Stenløse Privatskole møder Frederiksberg Skole på udebane i kvartfinalen. Foto: Henrik Schou
Pigerne fra Stenløse Privatskole møder Frederiksberg Skole på udebane i kvartfinalen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Tirsdag 2. april klokken 11 venter pigernes første kvartfinale øst for Storebælt. Det er pigerne fra Frederiksberg Skole, der tager imod Stenløse Privatskole i kampen om en billet til semifinalerne.

Se kampfakta her.

Frederiksberg Skole: Godt besat på alle pladser
Pigerne fra Frederiksberg Skole har næsten ikke været under pres i denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det skyldes ikke mindst, at de har dygtige spillere på alle positioner. Samtidig er de gode til at hjælpe hinanden i både det offensive og defensive spil.

Frederiksberg Skoles vej til kvartfinalen:

14. september: Frederiksberg Skole - Marievangsskolen 3-0

5. oktober: Sorø Privatskole - Frederiksberg Skole 0-2

24. oktober: Nymarkskolen - Frederiksberg Skole 1-5

9. november: Frederiksberg Skole - Antvorskov Skole 3-1

16. november: Frederiksberg Skole - Tølløse Privat- og Efterskole 5-0

21. november: Frederiksberg Skole - Taastrup Realskole, 3-1

Frederiksberg Skoles samlede målscore: 21-3

Forsvaret står stærkt
Frederiksberg Skole går ind til kvartfinalen mod Stenløse Privatskole med en målscore på 21-3. Det er derfor tydeligt, at de ikke lukker mange mål ind.

Annonce:

Det skyldes ikke mindst forsvarsgeneralen Sigrid Hjort, der tager et stort ansvar i forsvaret. Selv er hun en mur, men samtidig dirigerer hun flot med sine medspillere.

Derudover er det et meget homogent hold. Ti af spillerne spiller sammen til daglig i Lynge Broby IF. I flere af kampene har det været en stor fordel, da de derfor kender hinanden rigtig godt.

I kredsfinalen mod Taastrup Realskole var det dog ikke tilfældet i hele kampen. I første del af kampen sad de på kampen, spillet flød, og de fik scoret to mål på kun 11 minutter.

Herefter virkede det som om, at de ikke helt havde styr på hinandens løbemønstre og kommunikationen på holdet. Det betød, at Taastrup Realskole for en stund bragte spændingen tilbage ved at reducere til 2-1.

Der var god grund til at juble efter pigernes sejr på 3-1 i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Der var god grund til at juble efter pigernes sejr på 3-1 i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

TV: Ægte kaptajn i smertehelvede

Flere offensive profiler
Frederiksberg Skole er samtidig kendetegnet ved, at de har en utrolig stærk midtbane. Her er det især anfører Laura Kristensen og Ida Skovbo, der kæmper en brav kamp og fylder meget.

Annonce:

De hjælper begge til både offensivt og defensivt, og tilsammen har de scoret ni mål. Samtidig er de ikke blege for at lægge den målgivende aflevering.

Udover en solid midtbane har de to kanter, der er ekstremt farlige. Her er det nemlig Chili Nielsen og Katrine Abrahamsen, der huserer.

Især Chili har været en stor profil for holdet. Med sine hurtige driblinger og farlighed foran mål. I første halvleg af kredsfinalen drev hun gæk med modspillerne og var involveret i begge mål med en assist og en scoring.

Frederiksberg Skoles problem i kvartfinalen kan dog blive, at den ekstra skarphed foran mål mangler. De brænder simpelthen for mange chancer. Det er derfor tydeligt, at de mangler en giftig spidsangriber, der altid er garant for mål.

Derfor vinder Frederiksberg Skole

 

Homogent hold

Næsten alle spillere kender hinanden fra deres fodboldklub. Det kan vise sig som en stor fordel, hvis de får det til at fungere.

 

Godt besat på alle pladser

Alle pladser på holdet er godt besat, og både på midtbanen og i forsvaret har de vist, at de er svære at komme igennem.

 

Kvaliteter i offensiven

Begge centrale midtbanespillere hjælper til i det offensive, og begge kantspillere har vist sig, at de er utroligt farlige i det offensive spil.

Se vejret for kampen her.

Annonce:

Stenløse Privatskole: Gør det nødvendige
Pigerne fra Stenløse Privatskole har stille og roligt spillet sig i kvartfinalen uden de store armbevægelser. Deres samlede målscore hedder 16-3, og det er derfor ikke et hold, der scorer mange mål eller lukker mange mål ind.

Stenløse Privatskoles vej til kvartfinalen

13. september: Ganløse Skole - Stenløse Privatskole, 1-5

9. oktober: Stenløse Privatskole - Bækkegårdsskolen, 4-1

30. oktober: Lærkeskolen - Stenløse Privatskole, 0-2

14. november: Stenløse Privatskole - Hedegårdsskolen, 3-0

22. november: Kratbjergskolen - Stenløse Privatskole, 0-1

26. november: Frederiksborg Byskole - Stenløse Privatskole, 1-1 (Efter forlænget spilletid: 1-2)

Holdets samlede målscore: 16-3

Kæmper til sidste fløjt
Pigerne har holdt rent bur i halvdelen af deres kampe i denne sæson, og det skyldes ikke mindst, at alle giver den en skalle på banen.

Samtidig har defensiven stået stærkt over hele linjen, men det er især Maja Nikolic, der er gået forrest. Hun er god til at bryde ind i spillet og rykke frem ad banen.

Målmand Viktoria Kumini har været en god sidste skanse gennem denne sæson. I kredsfinalen havde hun dog et uheldigt indgreb og var skyld i, at kampen måtte i forlænget spilletid. Hvis hun over vinterpausen har fået banket noget selvtillid ind i kroppen, så bliver hun svær at komme forbi.

Der var masser af glæde blandt pigerne efter sidste fløjt i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Der var masser af glæde blandt pigerne efter sidste fløjt i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Anfører: 'Det gjorde pænt naller'

Udnytter chancerne
Stenløse Privatskole er med sine 16 mål ikke et af de hold, der scorer allermest.

Annonce:

Det betyder dog ikke, at de ikke har offensive kvaliteter. De har flere spillere, der kan præstere offensivt, og så arbejder de alle benhårdt. Her er det især Amélie Wittenkamp, der kæmper om enhver bold.

Det kan der blive brug for i kvartfinalen, da de står over for en modstander, der er utroligt svære at komme forbi. Der er de derfor nødt til at udnytte de chancer, de får - for det er ikke sikkert, at der kommer mange af dem.

I kredsfinalen forsøgte pigerne af spille snævert og på midten af banen. Det betød dog, at de ikke kom frem til så mange chancer. Det var tydeligt, at de var kommet frem til flere chancer, hvis de havde udnyttet kanterne noget mere. Det er også her, at hurtige Emma Hammelev spiller bedst.

Derfor vinder Stenløse Privatskole

 

Kæmper til det sidste

Ingen af spillerne giver op på noget tidspunkt. Det viste de senest i kredsfinalen, hvor de i de døende minutter af den forlængede spilletid snuppede sejren.

 

Stærk defensiv

Defensiven har stået stærkt over hele linjen, og de har kun lukket tre mål ind.

 

Udnytter chancerne

Selvom de ikke scorer mange mål, så er de gode til at udnytte chancerne. De har scoret de nødvendige mål for at komme til kvartfinalen.

Her bliver kampen afgjort
Begge hold har en imponerende defensiv, og det kan meget nemt blive her, at kampen bliver afgjort. Det er derfor helt afgørende at undgå fejl i forsvaret, for både Frederiksberg Skole og Stenløse Privatskole vil være i stand til at straffe dem.

Annonce:

Find kvartfinalen på Facebook her. Husk samtidig også, at vi dækker kampen live på vores Facebook-side.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: