Annonce:
Annonce:

ZOOM: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Pigekredsfinale: Læs om de to hold op til det spændende revanche-opgør i Sjælland Midt

Vestegnens piger er klar til revanche-opgøret efter sidste års kredsfinale. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Vestegnens piger er klar til revanche-opgøret efter sidste års kredsfinale. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Annonce:

19. november klokken 11.00 bliver kredsfinalen for piger i Sjælland midt spillet. Vestegnens Privatskole skal møde Skolen på Herredsåsen på Nyhøj Idrætsanlæg, som er hjemmebane for Vestegnens piger.

Se kampfakta

Se vejret for kampen HER

Du kan finde kampen her på kortet, hvor alle kredsfinaler er at finde:

Vi ser her nærmere på de to hold. Deres sejre, hvor de er særdeles skarpe og hvor de kan forbedre sig. Hjemmeholdet først.

VESTEGNENS PRIVATSKOLE

Vestegnens Privatskoles vej til kredsfinalen

11.09: Vestegnens Privatskole - Skt. Pauls Skole 2-1

26.09: Vestegnens Privatskole - Taastrup Realskole 3-0

02.10: Vestegnens Privatskole - Hedehusene Skole 6-0

20.10: Vestegnens Privatskole - Torstorp Skole 6-0

13.11: Vestegnens Privatskole - Skt. Josef Skole 2-1

Annonce:

Kredsfinalister for andet år i træk
Halvdelen af sidste års succes-hold er stadig på Vestegnens Privatskoles pigehold. Deres træner Michael Salomonsen har i år skruet et rigtig godt hold sammen. Holdet har nemlig et meget stærkt forsvar bestående af spillere, der også var med i sidste års kredsfinale. Blandt andet Viktoria Bindslev, Astrid Hansen og Stefanie Skermer - desuden er Emilie Bjerre trukket tilbage fra midtbanen og sidste års keeper Meagan Spang er trukket frem fra målet. Pigerne fra Vestegnen var jo som sagt i kredsfinalen sidste år, hvor de også spillede mod Skolen på Herredsåsen. Her tabte de 5-6 til Herredsåsens piger på straffe. Kampen blev 1-1 i ordinær spilletid. Så mon ikke Vestegnens piger er ekstra klar på at tage revanche i år og vinde over Herredsåsens piger denne gang.

Kredsfinalister sled sig videre

To topscorere
Målskytten fra sidste år, Jasmine Cazimi, ligger stadig øverst på holdets topscorerliste med fire mål i denne turnering. Denne plads deler hun med Camila Schultz, som også har scoret fire mål for holdet. Dette er ikke nogen helt vild topscorer for et hold. Og måske kan netop dette blive en udfordring for pigerne, som ikke ar haft de største sejre i år udover to kampe, hvor de her spillede sig til 6-0 over hhv. Hedehusene Skole og Torstorp Skole. Holdets målscore ligger på 19-2, hvilket heller ikke er helt dårligt.

TV: Jubel efter kredsfinepladsen var sikret

Annonce:

Gode på målet
Vestegnens piger lukker nemlig meget få mål ind, takket være et godt forsvar og deres super dygtige keeper Signe Kiss-Madsen. Står hun ligeså godt i revanche-opgøret mod Skolen på Herredsåsen, har Vestegnens Privatskole gode chancer for en sejr i år.
Her jubler pigerne over en semifinaleplads efter sejren over Torstorp Skole

Vi ser nu nærmere på Skolen på Herredsåsen. Hvad er deres profiler, styrker og svagheder, og hvordan er de kommet til kredsfinalen.

SKOLEN PÅ HERREDSÅSEN

Skolen på Herredsåsens vej til kredsfinalen

16.09: Skolen på Herredsåsen - Nyrupskolen 10-2

25.09: Skolen på Herredsåsen - Firhøjskolen 20-0

30.09: Skolen på Herredsåsen - Skole på Fjorden 3-2

20.10: Skolen på Herredsåsen - Tuse Skole 5-0

05.11: Skolen på Herredsåsen - Antovrskov Skole 5-0

Har prøvet det før
Det er ikke første gang, pigerne fra Herredsåsen er i kredsfinalen. De er nemlig nået helt til finalen de sidste to år. Holdets to målslugere, Louise Tranberg, som spiller midtbane og Laura Andersen i angrebet, udgør tilsammen en super-duo og har især en stor ære i, at holdet er nået så langt igen i år. Louise Tranberg har scoret imponerende 15 mål indtil videre, imens Laura Andersen ligger øverst på holdets topscorerliste med intet mindre end 17 mål.

TV: Super-duo truer topscorer-tronen

Annonce:

Store sejre
Herredsåsens piger vinder ikke bare med en lille føring. For det meste vinder de rigtig stort. Største sejr i år er på hele 20-0 mod Firhøjskolen, hvor pigerne simpelthen ikke lod modstanderen få et eneste ben til jorden. Og i kampen før det, vandt de såmænd bare lige med 10-2 over Nyrupskolen, hvilket var pigernes første kamp i dette års turnering. Pigerne knuste også de ellers dygtige Antvorskov-piger på ingen tid, da de spillede kredssemifinale og vandt sikkert med 5-0. Holdets imponerende målscore ligger på hele 43-4. Alle sejre har været meget sikre bortset fra en gang, hvor det så sort ud, nemlig i 3-2 kampen mod Skolen på Fjorden.

TV: Sidste års finalister tæt på exit

Tæt på exit
Pigerne fra Herredsåsen var mod forventning tæt på at ryge ud af turneringen, da de spillede mod Skole på Fjorden, hvor de vandt knebent efter at Laura Andersen afgjorde kampen med en sikker scoring til 3-2 med blot to minutter tilbage. Dette udfald betyder, at Herredåsens piger måske ikke altid er så målsikre, som det ser ud til? I hvert fald får de nerver på, når de møder et stærkt hold. Og mon ikke de også bliver en smule nervøse, når de skal møde rivalerne fra sidste års kredsfinale, som helt sikkert vil gøre alt for at få revanche? Om Herredsåsen formår et holde status og køre endnu en sejr hjem, må tiden vise.

TV: Scorede ni i 20-0-sejr

Målmaskinen Louise Tranberg med hele 15 mål i denne turnering. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Målmaskinen Louise Tranberg med hele 15 mål i denne turnering. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

Annonce:

Hvem vinder kredsfinalen
Der er, som du nok kan se, gode grunde til at tro at både Vestegnens piger og Herredsåsens piger kan vinde kredsfinalen. Det bliver en spændende kamp på onsdag, som du helt sikkert ikke vil gå glip af. Spørgsmålet er bare, hvem DU tror vinder kredsfinalen i Sjælland midt?

Hvem vinder kredsfinalen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: