16 nervøse spark

Den farlige plet: Skarpheden var ikke til at finde i den nervepirrende afgørelse

Der var masser af chancer i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der var masser af chancer i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen

Grønnevang Skole og Gilbjergskolen bød på en spændende og god kamp med masser af chancer til begge hold. Men begge hold manglede i den grad skarphed i afslutningerne. Derfor måtte de to hold ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence til slut.

Se kampfakta her.

Skarpest på dagen

Velspillende forsvar
Værterne startede bedst. Især Olivia Raun ude på højrekanten var en evig trussel for det hårdt kæmpende forsvar fra Gilbjergskolen. Den bestod af en firebackkæde bestående af Sofie Scheuer, Asta Wilemose, Dina Eriksen og Catrine Olsen. De måtte indimellem have hjælp fra anfører Laura Meibom.

I målet havde Gilbjergskolen en stærk keeper i Malou Holm. Hun måtte dog kapitulere, da Olivia Raun sendte et flot skud ind over hende til en føring på 1-0 til Grønnevang Skole i det 11. minut.

Værterne havde ligesom Gilbjergskolen et godt kæmpende forsvar. Her styrede anfører Mathilde Kjøller sit forsvar bestående af Sophie Sejer, Sarah Pastor og Alexandra Kecman. De kunne dog i længden ikke holde de ivrige angribere fra Gilbjergskolen væk fra målfeltet.

Men træfsikkerheden var ikke særlig god hos gæsterne. Så trak anfører Laura Meibom med frem og fik udlignet til pausestillingen 1-1 i det 18. minut. Skuddet røg bag en sagesløs Marijana Butarevic i målet.

Begge hold spillede flot med bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen
Begge hold spillede flot med bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen
 
TV: Trolles trylleri

Måtte ud i straffe
I anden halvleg skiftede hjemmeholdet keeper, og Camille Dyring trak i målmandstøjet.

Halvlegen bød på et væld af chancer til begge sider. Men enten blev der skudt ved siden af, eller også klarede de to keepere skuddene. Den ”store” synder var udeholdets lille Natalia Olsen, der formåede at skyde ved siden af et tomt mål, efter at Camille Dyring havde lavet et kikset udspark.

Så måtte de til den altid triste straffesparkskonkurrence. Det blev en nervepirrende affære. Grønnevang Skole kom foran med to mål efter tre omgange. Men Gilbjergskolen udlignede i det sidste spark i femte omgang.

Begge hold fortsatte deres usikkerhed fra pletten. Ud af i alt 16 spark kom kun syv ind bag keeperne. Her klarede gæsternes Malou Holm et skud mere end Camille Dyring.

Derfor blev slutresultatet efter ottende omgang straffespark 5-4 til Gilbjergskolen over Grønnevang Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Grønnevang Skole - Gilbjergskolen, 1-1 (efter straffe: 4-5)

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Olivia Raun, Grønnevang Skole
Malou Holm, Gilbjergskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Camille Dyring, Grønnevang Skole