Afgjort i første minut

Hård skæbne: Der gik ikke mange sekunder, før udeholdets skæbne var forseglet

Der blev gået til den i kampen. I et særligt tilfælde lige hårdt nok. Foto: Søren Møller
Der blev gået til den i kampen. I et særligt tilfælde lige hårdt nok. Foto: Søren Møller

Kampen mellem Kildegårdskolen og Thomasskolen på drengesiden fandt sin afgørelse allerede i det første minut.

Her kom udeholdet målmand Benjamin Jochimsen for sent ud til et gennembrud fra Kildegårdens Jacob Mouritsen, og kampens dygtige dommer Trine Westhoff var ikke et sekund i tvivl. Straffespark og rødt kort til Jacob.

På denne store chance scorede Luay Aboushaqra sikkert, og hjemmeholdet førte 1-0. Faton Kamili, som blev bedt om at passe målet, havde ikke en chance.

Se kampfakta her.

Der blev tacklet igennem. Foto: Søren Møller
Der blev tacklet igennem. Foto: Søren Møller

Videre på trods af uro i forsvaret
Udnyttede uroen
Dette skabte naturligvis en del uro hos udeholdet, og det udnyttede Kildegårdskolen til at bringe sig yderligere foran med 4-0 allerede efter 10 minutters spil. På dette tidspunkt havde Luay scoret en gang mere, og Alexander Christiansen havde også scoret to gange.

Kildegårdskolen var i overtal i 59 minutter i denne kamp, men efter de første 10 minutter fik de alligevel lidt mere spil og fik da også skabt et par chancer.

Den største kom efter 18 minutter, da de fik tilkæmpet sig et straffespark, da Kildegårdskolens Dani Bonde tog med hænder i eget felt. På denne store chance scorede Thomaskolens anfører Nikolas Gobjerg sikkert.

Der var flere straffespark i kampen. Foto: Søren Møller
Der var flere straffespark i kampen. Foto: Søren Møller

Hvis man nu troede, at dette kunne bringe lidt spænding ind i kampen, så måtte man tro om igen. Hjemmeholdet spillede sikkert og havde hele kampen igennem et solidt overtag. Så allerede inden pausen kom de foran med 6-1 på mål scoret af Luay Aboushaqra og Nikolaj Høst.

Greb chancen mod Grib

Ærgerlig keeper
På dette tidspunkt var kampen afgjort, og målmand Benjamin Jochimsen fra Thomasskolen var ærgerlig over, at det skete.

- Ja, jeg ramte ham, da jeg gik ud i ham.

- Jeg spiller ikke fodbold til dagligt, så jeg ved ikke, om det var til et rødt kort eller ej, men hvis dommeren mener det er sådan, så er det vel i orden, udtrykte den uheldige målmand det. Meget sympatisk at lade det være overladt til dommeren at dømme. Det var der flere, der i dag kunne lære lidt af.

I anden halvleg slappede Kildegårdskolen mere af og fik kun scoret én gang ved, Ibrahim Kiran så slutresultatet blev 7-1.