Alle fik ret

Forudsigelserne holdt stik: Både optimisterne og pessimisten havde noget at have det i

Hundested Skole havde det svært i kampen. Foto: Peter Skov
Hundested Skole havde det svært i kampen. Foto: Peter Skov

Igen i år havde Melby Skole trukket Hundested Skole som modstander på den meget fine opvisningsbane i Melby. Udeholdet kunne tage revanche for sidste års nederlag på samme bane.

Se kampfakta her.

TV: Ville ikke have tilskuere til kampen

Vidste at det blev svært
Umiddelbart inden kampen udtalte Hundested Skoles anfører, Karoline Wietz, U18 DM-spiller fra Hillerød Piger, at holdet følte sig bedre rustet end sidste år, da spillerne nu kender hinanden bedre.

Hun fortalte også:

 - Vi er godt er klar over, at hjemmeholdet nok ikke har samme niveau og styrke som sidste år, da mange af de ældste spillere ikke længere går på skolen. Vi vil under alle omstændigheder spille vores chance, men jeg ved godt, at det vil blive svært. Vi vil gøre vores bedste.

Hundested Skoles målmand, Zelma Paltoft, fortalte lige inden kampen:

- Jeg er meget spændt, da jeg aldrig har stået på mål før, men jeg skal nok gøre mit bedste.

Zelma Paltoft var spændt inden kampen. Foto: Peter Skov
Zelma Paltoft var spændt inden kampen. Foto: Peter Skov

Rosa Dræby, Melby Skoles anfører, sagde kort om kampen inden start:

- Vi har fået mange nye spillere på holdet, men vi spiller dog næsten alle fodbold i klub til hverdag. Jeg fornemmer, vi har en god chance, og jeg tror også, vi vinder.

Rungsted rykkede videre

Rosa fik ret
Pigerne stod godt til hinanden, og den blev afviklet i fint tempo og mange gode detaljer. Hjemmeholdet var god en anelse bedre generelt set, og tre scoringer midt i halvlegen afgjorde reelt kampen.

Hjemmeholdet førte 3-0 ved halvleg. Denne føring blev udbygget i anden halvleg til 4-0 og 5-0 inden banens bedste spiller, Hundested Skoles anfører, Karoline, kort før tid gjorde det til 5-1. I øvrigt helt enestående på banen, men overmagten var simpelthen for stor.

Fortjent sejr til Melby Skole. Men dog langt større jævnbyrdighed denne gang.

Fidustrolde til hjemmeholdets firemåls skytte, Silke Kronbak, meget hurtig på fødderne og træfsikker og Karoline Wietz, fantastisk teknisk dygtig og arbejdsom spiller. Fairplayhåndklædet blev tildelt Hundested Skoles Marie Dinsen for en ypperlig indsats i det bagerste forsvar.

De tre glade prisvindere. Foto: Peter Skov
De tre glade prisvindere. Foto: Peter Skov