Anna til forskel

Stærkt: En flok 7. klasser legede journalister på sidelinjen

Anna Mazin i fokus igen igen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Anna Mazin i fokus igen igen. Foto: Stig Sinius Nielsen

Både Boesagerskolen og Måløvhøj Skole kom til denne kamp med storsejre i den foregående kamp - på henholdsvis 16-1 og 17-0. Forskellen var dog, at Malou Rylov scorede 10 af Boesagerskolens mål, mens Måløvhøj Skole havde otte målscorere til deres 17 mål.

Se kampfakta her.

TV: Trillede ind en efter en

Pressede igennem
Denne forskel kom også til at præge kampen. Udeholdet startede med et højt pres over hele banen. Allerede efter to og et halvt minut slap Anna Mazin fri og scorede til 1-0 for gæsterne. Til stor ærgrelse for hjemmeholdets keeper Katja Henriksen.

Langsomt fik hjemmeholdet dog styr på deres bagerste forsvarskæde med Elouise Chape, Caroline Lauridsen, Alma Lüdorf og Thekia Nygaard samtidig med, at deres farligste målskytte anfører Malou Rylov i flere situationer måtte ned og hjælp til i forvaret.

Efter 20 minutter virkede værternes forsvar så stabilt, at Malou Rylov igen vovede sig op i angrebet og fik flere farlige chancer, som Julie Børger i udeholdets mål dog fik afværget.

Ti gange mål af Malou

Journalister på linjen
Udeholdet havde i den periode flere gode modangreb med deres hurtige fløje. Især deres højre side var stærk besat med Astrid Mygind. Det var da også hende, der i 27. minut energisk fik rundet sin back. Med et flot indlæg serverede en sukkerbold for fødderne af Anna Mazin, der ikke svigtede og gjorde det til pauseresultatet 2-0 til udeholdet.

Astrid runder sin back. Foto: Stig Sinius Nielsen
Astrid runder sin back. Foto: Stig Sinius Nielsen

I pausen blev dommer og Ekstra Bladets udsendte interviewet af 7. klasser fra udeholdet, der arbejdede som journalistelever.

7. klasserne skrev ivrigt på blokken. Foto: Stig Sinius Nielsen
7. klasserne skrev ivrigt på blokken. Foto: Stig Sinius Nielsen

TV: Hamrede sig til tops

Lige ved og næsten
Straks fra anden halvlegs begyndelse pressede hjemmeholdet på for at indhente gæsternes føring. Det gav pote i 34. minut, hvor Malou Rylov endelig fik passeret Julie Børger i udeholdets mål. 

Hjemmeholdet øjnede nu muligheden for udligning og pressede voldsomt på, men gæsterne bevarede overblikket. I 48. minut blev Anna Mazin sendt af sted med en friløber, og heller ikke denne gang svigtede hendes målinstinkt.

Nu var der ikke flere kræfter tilbage i hjemmeholdet, og derfor kunne Anna Mazin slutte gæsternes målfest i 60. minut til slutresultatet 4-1 til Måløvhøj Skole over Boesagerskolen.

Anna Mazin var afgørende i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Anna Mazin var afgørende i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen