Farvel til søskendepar

Tæt kamp: Lynge Skoles piger røg ud i kredssemifinale

Lynge Skole indkasserer deres første mål i turneringen. (Foto: Henrik Schou)
Lynge Skole indkasserer deres første mål i turneringen. (Foto: Henrik Schou)

I kampen i 6. runde mellem Sjælsøskolen og Lynge Skole måtte man finde en vinder på straffe. Der trak Sjælsø det længste strå, så de er nu i kredsfinalen i Sjælland Nord.

Læs fakta om kampen

Ude for i år
Det betød samtidig et farvel til to dygtige søskendepar, der havde været en af de store grunde til Lynge Skoles succes i år: Anna og Ida Gundersen som henholdsvis målmand og målscorer og Malene og Katrine Hornsleth som et solidt makkerpar på midtbanen.

LÆS OGSÅ: Birkerødderne

LÆS OGSÅ: Der er så meget mænd ikke forstår

Hjemmeholdet fra Sjælsøskolen startede bedst og pressede voldsomt på med fine enkeltpræstationer af de tre angribere Freja Lassen, Mathilde Andersen og Amalie Holmbjerg. Holdet dominerede det kvarter, men så kom Lynge Skole pludselig med i billedet og skabte indenfor et par minutter to kæmpechancer.

Først gik Maria Olsen elegant gennem hele forsvaret, skød flot, men ramte desværre træværket. Kort efter var det Ida Nielsens tur til selv at skabe en god chance, men hendes lange solotur endte med et for svagt skud, så Sophie Corell i Sjælsøskolens mål kunne afværge.

Stadig ingen mål
0-0 ved pausen dermed. 2. halvleg var kun to minutter gammel, da der der endelig gik hul på bylden. Lynge Skoles Ida Gundersen slap fri og nærmest løb bolden ind i kassen til føring til udeholdet.

Sjælsøskolen kom dog tilbage i kampen i løbet af de sidste 20 minutter. Med 14 minutter tilbage udlignede Mathilde Andersen for dem, og så fulgte nogle hektiske minutter med pæne chancer til begge hold.

LÆS OGSÅ: Idas dagbog

LÆS OGSÅ: Dagens helt

Mod slutningen gik der lidt tomgang i spillet. Ingen ville satse. Straffe ventede forude. Og her var Sjælsø bedst. Sejren lød på 4-2.

Bliv fan på Facebook