Nordvesttøserne på rette kurs

Det blev en målrig afærre, da Nordvestskolens piger slog Hummeltofteskolen

- Første holdbillede af Nordvestskolen i fire år. (Foto: Ekstra Bladet)
- Første holdbillede af Nordvestskolen i fire år. (Foto: Ekstra Bladet)

Hverken Hummeltofteskolens træner Michael Mikkelsen eller Nordvestskolens træner Charlotte Kjeldsen turde før kampen spå om en vinder af kampen mellem de to skoler. Spænding om resultatet blev der da også.

Nordvestskolen kom rigtig godt fra start, hvor de efter blot 1 minut og 32 sekunder fik scoret til 1-0.

Kiki Nielsen fik lagt en flot aflevering til Naja Stolberg Bahrenscheer, der tog en hurtig tur frem af banen og lagde en smuk aflevering for fødderne af Tanya Luisa Østermann Arngrimsen, der kvitterede med en usvigelig sikker scoring. Hendes syvende scoring i årets turnering.

Naja på måltavlen
I det 11. minut var det Naja Stolberg Bahrenscheers tur til at komme på måltavlen. Naja fik driblet smukt forbi tre modstandere i højre side og fik derefter sendt bolden i det fjerneste målhjørne uden Hummeltofteskolens udmærkede målmand, Rebecca Nylin, havde nogen mulighed for at nå den. Så 2-0 til Nordvestskolen. Det var også Najas syvende scoring i turneringen.

I det 15. minut havde Tanya Luisa Østermann Arngrimsen mulighed for at gøre det til 3-0, da hun sendte en bold mellem benene på Rebecca Nylin i målet. Rebecca Nylin fik dog reddet bolden ved at sætte sig på den.

Nordvestskolens forsvar var ikke helt oppe på mærkerne, da Hummeltofteskolens Signe Thomsen med frækt spil fik snydt dem og reduceret til 1-2 i det 18. minut.

Så kom der igen lidt spænding i kampen de næste fem minutter, indtil Tanya Luisa Østermann Arngrimsen fik sparket bolden ind foran Hummeltofteskolens mål og en Hummeltofteskole-spiller var så uheldig at rette bolden af til et selvmål. Så stod 3-1 til Nordvestskolen.

Opgav ikke
Hummeltofteskolen gav dog aldrig op. I det 28. minut udnyttede Kathrine Kristensen lidt misforståelser i Nordvestskolens forsvar og atter en reducering, 2-3.

I det 33. minut fik Hummeltofteskolen tilkendt et straffespark.

Naja Stolberg Bahrenscheer, som spiller angriber på skoleholdet, overtog målmandshandskerne fra Nathiya Matsorn, som stod en ganske god kamp. Men lige lidt hjalp det, da en meget sikker Signe Thomsen scorede til 3-3 og derved fik udlignet.

Blot seks minutter senere sendte Tanya Luisa Østermann Arngrimsen en flot lang aflevering af sted til Kira Carit Bonvang, som tog en pæn lang dribletur og fik sendt bolden i mål til 4-3, og blev derved matchvinder for Nordvestskolen.

Maja Gammelgaard fra Hummeltofteskolen fik Fair Play-håndklædet. Rosa Lin Clausager også fra Hummeltofteskolen fik fidusen for sit flotte spil i forsvaret, og Nordvestskolens Johanne Larsen fik fidusen for sit utrættelige spil på ven-stre midtbane.

Nordvestskolen er nu godt på vej mod finalen Parken. Det glæder pigerne sig til. For hvis de vinder finalen har træner Per Odvig lovet at klippe sig pilskaldet og løbe nøgen rundt i Parken.

1 af 3 - De to hold ønsker hinanden god kamp. (Foto: Ole Karlsson)
2 af 3 - Nordvest-pigen Naja Stolberg. (Foto: Thomas Gram)
3 af 3 - Første holdbillede af Nordvestskolen i fire år. (Foto: Ekstra Bladet)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere