Egeskolen godt på vej

Egeskolen er godt på vej mod mere succes igen i årets turnering efter stor-sejr

- Mon drengene går hele vejen til finalen denne gang? (Foto: Per From Egebjerg)
- Mon drengene går hele vejen til finalen denne gang? (Foto: Per From Egebjerg)

Sidste år vandt drengene fra Egeskolen 2-0 over Kerteminde Skole i FINALEN i Ekstra Bladet Skolefodbold. I år er de godt på vej igen.

En sløset tilbagelægning til Isterød Efterskoles målmand, som ikke fik sparket bolden ordentlig væk, blev starten på Egeskolens målfest.

Bolden blev opfanget af Egeskolens Neno Dragojevic, som lagde en afleve-ring til Lasse Skaarup, der kvitterede med sit første af tre mål.

Lasse var igen på pletten syv minutter senere, da holdkammeraten Kristoffer Ruusunen, med en perfekt aflevering, sørgede for at Lasse bare skulle prikke bolden i mål. Neno Dragojevic havde i det 19. minut et skud på Isterød Efterskoles målmand Anders Bom Persson, som havde en travl eftermiddag. Anders kunne ikke holde bolden og Neno fik igen fat i bolden og driblede udenom målmanden og scorede til 3-0, som var resultatet ved halvleg.

10 mål på 25 minutter
Isterød Efterskole kom beds fra start i anden halvleg og fik i det 34. minut reduceret til 1-3 med et flot mål fra Kryber Gül Gulabzoi, og der var jubel hos Isterød.

Isterød Efterskole løb derefter ind i et veritabelt regnvejr af skud fra Egeskolen. 10 mål blev det til i løbet af de næste 25 minutter.

Emil Tideman lagde ud med den første af sine tre scoringer og bragte Egeskolen på 4-1. Lasse fik scoret endnu et mål til 5-1 på en aflevering fra en stærkt spillende Christian Kruse på højre fløj. Frederik Arnedal fik scoret sit første mål for Egeskolen, da han scorede på straffe begået mod Emil Tideman. Emil var her der og alle vegne og fik sit holds fidustrold.

Frederik scorede atter en gang til 7-1 og Emil igen til 8-1 med et loop over en chanceløs Anders i Isterøds mål. Neno scorede sit andet mål til 9-1 i det 54. minut.

To minutter senere ekspederede Mathias Bendix et skud på frispark direkte i Isterøds mål til 10-1. I samme minut fik Tobias Schiøler overlistet Isterøds målmand og scorede til 11-1. Christian fik atter en gang scoret i det 59. minut, efter flot spil, til 12-1, og Emil Tidemand scorede til 13-1 to minutter inde i overtiden. Minuttet senere fik Isterød reduceret til 2-13.

Egeskolen tog hjem med en storsejr på 13-2.

Neno Dragojevic fra Egeskolen fik Fair Play, og Emil Tidemand fik fidusen.

Kasper Benjamin Rygaard Jensen fik fidusen for Isterød Efterskole.