Egeskolen klar til finalerunden

Lokalopgøret i Værløse mellem Egeskolen og Syvstjerneskolen endte med en sejr på 5-1 til favoritterne fra Egeskolen

Se blikket, han er en måltyv. 29 kasser i syv kampe taler sit tydelige sprog. Foto: Henrik Schou
Se blikket, han er en måltyv. 29 kasser i syv kampe taler sit tydelige sprog. Foto: Henrik Schou

Kampen startede jævnbyrdigt i et godt tempo og med mange nærkampe. Til alles overraskelse lykkedes det efter syv minutters spil Syvstjerneskolen at bringe sig foran med 1-0 på et godt mål af Oliver Larsen.

Dette mål fik Egeskolen til at skrue yderligere op for tempoet, men trods gode chancer lykkedes det først for Egeskolen at udligne til 1-1 i det 18. minut. På en lidt tilfældig opstået mulighed fik Lukas Lerager på hovedstød bragt balance i regnskabet.

1. halvleg sluttede 2-1 til Egeskolen, da topscorer Mathias Kjærulf udenfor straffesparksfeltet opfangede en ripost fra Syvstjerneskolen forsvar og med et fladt hårdt skud placerede bolden uden for målmandens rækkevidde.

Anden akt

I starten af 2. halvleg kom Egeskolen videre på et mål af Mathias Artvig yderligere foran med 3-1.

Syvstjerneskolen kæmpede stadig videre og troede på deres mulighed for at vinde kampen. De havde da også en stor chance for at reducere, men da Egeskolens Marc Stegmann kort efter scorede på hovedstød til stillingen 4-1, blev det virkelig op ad bakke for Syvstjerneskolen. Og i kampens sidste minut lykkedes det igen Egeskolens Mathias Kjærulf at score til slutresultatet 5-1. Mathias har i sine 7 kampe nu scoret 29 mål.

Fidusbamder blev tildelt Egeskolens midtbanespiller Mathias Artvig og Syvstjerneskolens målmand Mads Palmelund, der på trods af fem scoringer til modstanderne spillede en stor kamp.

Efter kampen fortalte Egeskolens målmand Mehmet Bektas, at de før kampen havde været nervøse for resultatet. Dels fordi det var et lokalopgør, og dels fordi de vidste, at Syvstjerneskolen havde et godt hold.

Syvstjerneskolen hurtige angriber Fardin Majidzadeh fortalte, at man i pausen havde aftalt, at man for at vinde kampen skulle markere Egeskolens fløje noget tættere samt lukke massivt af på midtbanen og kun satse på hurtige modangreb. Men selv om hele holdet var sat ekstra op til kampen, var Egeskolen et for stærkt hold til at dette kunne lykkes.

De forsvarende mestre marcherer mod et forsvar af titlen.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere