Kregme klarede den

Intens affære: Kampen blev først afgjort med det 8. straffespark

Græsted Skole jubler over scoring. (Foto: Bent Andreasen)
Græsted Skole jubler over scoring. (Foto: Bent Andreasen)

Pigekampen i 2. runde mellem Græsted Skole og Kregme Skole blev en spændende og dramatisk affære, hvor Kregme Skole efter 1-1 i den ordinære kamp, sikrede sig fortsat deltagelse i turneringen ved efter 8 spark til hvert hold, at vinde straffesparkskonkurrencen med 5-4, således at det samlede resultat blev en sejr på 6-5.

Den ordinære kamp var, som resultatet viser, jævnbyrdig med periodevis rigtig godt spil fra begge hold.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

1-1 efter ordinær spilletid
Allerede efter godt 3 minutters spil bragt Lærke Bjerregaard Kregme Skole foran 1-0. Denne stilling holdt til det 13. minut, hvor Græsted Skoles Anne-Milena Magnussen med et godt venstrebensskud udlignede til 1-1.

Da der i resten af den ordinære kamp, trods gode chancer til begge hold, ikke blev scoret flere mål, måtte det hold, der skulle videre til 3. runde findes ved straffesparkskonkurrence.

LÆS OGSÅ: Turneringen ER mest for taberne

Stod lige
Denne blev ligeså spændende som den ordinære kamp. Efter 5 skud til hvert hold var stillingen 3-3. Og begge hold havde prøvet at være foran. Kampen blev endelig afgjort i 8. runde af straffesparkskonkurrencen, da Sofie Ewald scorede sikkert for Kregme Skole, medens Græsted Skole ikke formåede at score på deres sidste skud.

Efter kampen fortalte Sofie, at hun på vej ned for at sparke straffesparket, havde været meget nervøs, fordi hun følte, at der hvilede et stort pres på hende. Man da hun tog tilløb til sparket var hun helt rolig.

LÆS OGSÅ: Sammenholdsprisen fra Haribo

Simone skadet
Desværre for Græsted Skole, blev en af deres bedste spillere, Simone Pedersen i slutningen af 1. halvleg slemt skadet. Simone faldt så uheldigt i en tackling, at hun beskadigede højre knæ. Der kom en ambulance, der kunne bringe Simone på hospitalet.

Referenten er efterfølgende blevet oplyst om, at det formentlig er enten et ledbånd eller korsbåndet i knæet, der er beskadiget. Simones knæ skal scannes fredag den 23/9, hvor der bliver klarhed over skadens omfang.

Kampens fidusbamser gik til de 2 målscorere Anne-Milena Magnussen fra Græsted Skole og Lærke Bjerregaard fra Kregme Skole.

Kregme Skole skal i 3. runde møde vinderen af kampen mellem Bjørnehøjskolen og Ramløse Skole.

Bliv fan på Facebook