En sikker yderside

Holdt kursen: Lyngby-skole fik også drengene med videre

Mikkel Spork (Engelsborgskolen) er ved at spille bolden videre. (Foto: Magnus Dreiager)
Mikkel Spork (Engelsborgskolen) er ved at spille bolden videre. (Foto: Magnus Dreiager)

Selvom Lyngby Private Skole var fint med igennem hele kampen, var der aldrig nogen tvivl om, at det var Engelsborgskolen, der ville vinde kampen, da de to skoler mødtes på drengesiden.

Se fakta om kampen

Kom hurtigt foran
Efter 10 minutters spil scorede Mikkel Spork på et langskud, hvor Lyngby Privates målmand Carl Emil Lind Christensen var chanceløs. Da der var spillet 20 minutter, var der igen fare på færde i straffesparksfeltet, da Joshua Fehintola scorede på et hovedstød. Han stod helt umarkeret.

Se også: Trukket rundt i manegen

Silas Trier scorede til 3-0 på et skud lige udenfor feltet efter passivt forsvarsspil. Ligesom man troede, kampen var afgjort, blev Frederik Dalgaard spillet i dybden, men målmand Martin Hein reddede bolden. De gav dog ikke op så let. Rasmus Dalgaard afdriblede to mand og spillede derefter Niclas Severs i dybden.

Han rundede målmand Martin Hein og scorede til 3-1. Kampens sidste mål tilfaldt dog Engelsborgskolen, da Nicolaj Worning scorede på et langskud fem minutter før slutfløjt.

Se også: Er endnu skarpere i år

Fidusbamsen gik til Silas Trier fra Engelsborgskolen, der var bindeleddet mellem deres offensiv og defensiv. Rasmus Redanz fik fidusbamsen fra Lyngby Private Skole.

Kom okay fra start
Efter kampen sagde Max Kielgast fra Lyngby Private Skole følgende:

- Vi kommer okay fra start og holder dem fra de helt store chancer, men så scorer de på et fantastisk langskud, og så mister vi lidt gejsten.

- Vi kommer alligevel op og får scoret et mål. Generelt er vi bedre med end forventet, selvom de stadig var bedre end os i alle spillets facetter. Vi går hjem med et smil på læben, men desværre er det sidste gang for mit vedkommende.

Se også: Følg os: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

1 af 3 Team-talk med træner Claus Mortensen. (Foto: Magnus Dreiager)
2 af 3 Frederik Dalgaard med indkast. (Foto: Magnus Dreiager)
3 af 3 Mikkel Spork (Engelsborgskolen) er ved at spille bolden videre. (Foto: Magnus Dreiager)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere