Hattrick-Madsen skød på kassen

God skytte: Det gik rigtig godt - hende kunne Marie Kruse ikke stoppe

En glad Cecilie Madsen fra Maglehøj. Hun var kampens bedste. (Foto: Poul Gregersen)
En glad Cecilie Madsen fra Maglehøj. Hun var kampens bedste. (Foto: Poul Gregersen)

- Det bliver en intens kamp med mange chancer, mente Marie Kruse Skoles Monika Birk inden kampen på hjemmebane mod Maglehøjskolen.

- Det er spændende, og jeg håber og tror, at vi vinder, fortsatte hun.

Se fakta om kampen

Planen var klar
- Vi skal sørge for at lukke af i forsvaret, var anfører Therese Andersens kommentar.

- Det gælder om at spille bolden rundt i stedet for bare at losse den derudaf.

Og så gik kampen i gang. Måske var det målet efter 90 sekunder, der rystede Marie Kruse, men en kold dukkert var det, da Cecilie Madsen fra venstre side af straffesparksfeltet fik relativ let ved at bringe sit hold foran.

Holdet fra Marie Kruses havde svært ved at få spillet til at glide, som det er set før. Og da samme Cecilie Madsen næsten fra samme sted og vinkel i det niende minut øgede til 2-0, var det for alvor op ad bakke.

Farum-holdet Marie Kruse havde en del spil, men blev aldrig for alvor farlige, og de frispilninger, der kom, blev for manges vedkommende samlet op af Maglehøjs fortrinlige målmand Josephine Siwert

Se også: Maglehøj-mafiaen

Tredje mål sendt ind
Og så kom den tredje dukkert. Et skud fra Cecilie Madsen smuttede i det 20. minut mellem målmand Freja Nielsens arme, der var strakte over hovedet. Freja har i de andre kampe været utrolig god, men her så vi, at hun ikke er målmand til daglig.

Maglehøj var foran 3-0 ved pausen.

- Det går rigtig godt, sagde deres træner Kim Jepsen.

- Vi skal bare have justeret lidt i forsvarets venstre side. I skal ligge tættere på modstanderne. Backsene ligger lidt for langt fremme. Men ellers en fantastisk indsats.

Se også: Dobbelt-hattrickede med kramper

I anden halvleg gik Marie Kruses frisk til den fra starten. Der var kommet mere hold over deres spil - anført af den energiske anfører Celine.

Desværre for hjemmeholdet gav deres anstrengelser ikke noget udbytte. Maglehøj var bedre spillende. I det 18. minut blev der slukket og lukket med et straffespark begået mod Maglehøjs nr. 8 Julie Madsen. Julie tog selv sparket og scorede udenfor målmandens rækkevidde.

Se det her:

</p><p><b>Begge hold leverede flot</b><br />Det var en skuffet Monika Birk, der havde ydet sit, som bagefter mente:</p><p>- De fik nogle heldige mål, og vi blev snydt for et straffe, hvor der efter min mening var hånd på bolden. Jeg tror godt, vi kunne have vundet i dag.</p><a id="_b96048a8-98f6-4f57-b54f-684c93399e45" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4576639.ece">Kruse i maskeineriet</a><br /><br /><p>Hos Therese Andersen fra Maglehøj var der ingen tvivl.</p><p>- Vi holdt vores aftaler, havde et godt sammenspil, løb for hinanden og spillede bolden rundt.</p><p>- Melby kan bare komme an. Hvis vi spiller som i dag, er vi klar til kredsfinalen. Vi skal fortsætte den gode stil, sluttede hun, inden hun humpede ind i omklædningsrummet. En gammel knæskade gjorde ondt.</p><a id="_a95e3f43-003d-4173-95c9-5f8152f2e0d6" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 4 Anfører Therese Andersen fra Maglehøj - også god kamp af hende. (Foto: Poul Gregersen)
2 af 4 Fare på færde foran Maglehøj-målet. (Foto: Poul Gregersen)
3 af 4 God opbakning til Maglehøj-keeper Josephine Siwert, der flot redder. (Foto: Poul Gregersen)
4 af 4 En glad Cecilie Madsen fra Maglehøj. Hun var kampens bedste. (Foto: Poul Gregersen)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere