TV: Spioner holdt øje med Engelsborg

Klar til kamp: Kalbyris var på plads til kredsfinalen i Sjælland Nord

De to Kalbyris-spioner: Lars (tv.) og Anders. (Foto: Henrik Schou)
De to Kalbyris-spioner: Lars (tv.) og Anders. (Foto: Henrik Schou)

Midt imellem Maglehøjs og Engelsborgs kraftige heppekor befandt sig et par helt neutrale tilskuere. De havde en helt anden dagsorden end at heppe.

Skulle lære om modstanderne
De var nemlig to repræsentanter fra Kalbyrisskolen, der tidligere i november vandt deres kredsfinale sikkert 10-0.

De var ude for at analysere en måske kommende modstander. Som kampen skred frem, var det tydeligt, at det var Engelsborg, de skulle interessere sig mest for.

Se også: TV: Messi spillede kredsfinale

Efter storsejren på 10-0 er Kalbyris nemlig gået systematisk til værks. Holdet er klar til forårets kvartfinaler, og på skolen overlader man intet til tilfældighederne.

Den yderst sportsglade skoleleder Lars Nedergård havde sendt folk til en anden kredsfinale. Nemlig den, hvor Herredsåsen slog Vestegnens Privatskole ud.

Nu var turen kommet til Engelsborg. Og mon ikke vi ser repræsentanter fra Næstved-egnen igen til kredsfinalen på Frederiksberg mellem Brøndbyøster og Nexø.

Engelsborg fejrer sejren:

</p><p><b>Følger godt med</b><br /> I Lyngby var skoleleder Lars selv på plads. Med sig havde han Anders Buchwald.</p><p>- Vi læser altid jeres hjemmeside (ekstrabladet.dk/skolefodbold, <i>red</i>.), så vi er fuldt ud orienterede om holdene, men at se spillerne selv giver trods alt et endnu bedre indtryk, startede Lars.</p><p>- Pigerne er helt oppe at køre over den flotte dækning, deres kredsfinale fik, lød det også fra ham.</p><a id="_85cb5798-0a5b-44fb-964e-8a2201309e3b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4598050.ece">Fiona farer mod 70 kasser</a><br /><br /><p>Hos Engelsborg er det særligt én pige, der kan skabe problemer for Kalbyris: Fiona Hjartved, der lavede fire mål i kredsfinalen.</p><p>- Hun bliver svær men ikke umulig at stoppe, lød det bekymret fra træner Anders Buchwald, og Lars supplerede:</p><p>- Jeg ville gerne se, hvad forsvaret og målmanden kan. De er jo ikke rigtig blevet presset.</p><p><b>Lidt blev de dog</b><br /> Knap var ordene udtalt, før Maglehøjskolen med et par simple et-to-kombinationer splittede Engelsborg-forsvaret ad og scorede sit andet mål i kampen til stillingen 4-2 til Engelsborg.</p><p>Så de to herrer fik et par opskrifter med hjem, som de kan fortælle til deres dygtige piger.</p><p><div class="quote"><span class="quote-start" /><span class="quote-text">Vi vil så gerne i finalen</span><span class="quote-end" /></div><br /><sup>Skoleleder Lars Nedergård</sup></p><p>- Vi skal vist helt tilbage til 80'erne for at finde dengang, Næstved-egnen var i finalen, så vi satser hele butikken denne gang, sagde Lars.</p><p>- Pigerne er så klar, slog skolelederen fast, inden de holdt skarpt øje med Engelsborg-holdet.</p><a id="_a4fb1793-c304-40cc-93b0-8c06a4cbefbe" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere