TV: Ærlig snak: - De var bare bedre

Hård modstand: Maglehøj over oppe imod en for stor mundfuld i kredsfinalen

Emma Madsen (yderst tv.) og keeper Josephine må bare se bolden gå mod mål. (Foto: Henrik Schou)
Emma Madsen (yderst tv.) og keeper Josephine må bare se bolden gå mod mål. (Foto: Henrik Schou)

Det var både keeper Josephine Siwert og anfører Therese Andersen ikke blege for at indrømme i nederlagets stund. De var godt klar over, at Engelsborgskolens piger simpelthen var en klasse bedre.

Se også: SLUT: Fiona bankede Maglehøj

- De går allesammen til fodbold, fortalte Therese.

- Ikke engang halvdelen er vores hold går til fodbold.

Deriblandt Therese, der for nylig er stoppet.

Se det kæmpe galleri fra kampen:

Se også: Galleri: Engelsborgskolen - Maglehøjskolen

Hør interview med Therese inden kampen:

</p><p><b>En rigtig anfører</b><br /> Det var dog tydeligt i kampen, at hun kan finde ud af at spille fodbold.</p><p>- Det er mest Therese, der lægger vores taktik, fortalte Josephine da også.</p><p>- Og i dag gik taktikken på at vores forsvarspiller Sara Palmelund skulle tage sigt af deres farlige Fiona Hjartved.</p><p>Desværre for Maglehøj holdt den plan ikke længe.</p><p>- Sara gik hurtigt i stykker, og når Fiona så laver fire flotte mål... ja, så skulle det gå galt for os, udtrykte Josephine.</p><a id="_b85493cb-827e-4ac9-8860-d8b7410b7e86" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/article4615508.ece">Topsorer-afstemning: Fiona vs. Louise</a><br /><br /><p>Fiona scorede sine mål på meget samme måde: ved at trække ud i venstre side. Selvom Maglehøj vidste det, kunne de ikke gøre noget. Fiona var bare for god.</p><p>- Vi vidste ellers godt, det var hende, vi skulle stikke, sagde Sara Josephine og Therese.</p><p>Josephine og hendes forsvar kom dog pænt i gang. På nogle store chancer til Engelsborg hev Josephine et par flotte redninger ud af ærmet. Det så ud som om, Maglehøj havde en chance. Også selvom de var godt presset i bund.</p><p><b>Se Josephine på straffespark:</b></p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/0I-Y_CwjKS0" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p><b>Tog priser</b><br /> Men da Hannah Lohmann-Devantier med et fladt skud bragtet Engelborgskolen foran, kom de i store problemer.</p><p>- Da Hannah scorer, er mit udsyn helt dækket af et par af mine holdkammerater, sagde Josephine.</p><p>Men det brag havde hun nok ikke taget alligevel, for det var virkelig et drømmehug. Svær at se, svær at tage.</p><p>- Det var ærgeligt, for vi havde jo håber på mere, men sådan skulle det ikke være denne gang, kom det fra Josephine.</p><p>Begge piger tog dog nederlaget med oprejst pande. Det er ikke en skam at tabe til et bedre hold. Og det var Engelborgskolen bare i kredsfinalen.</p><p>Josephine fik en fidusbamse og Therese fairplay-håndklædet efter gode indsatser.</p><a id="_7ec73b93-27f1-4160-86cd-7c0315b08c99" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 6 Anfører Therese kæmpede og spillede en god kamp. (Foto: Henrik Schou)
2 af 6 Fiona sender den forbi Josephine - fra venstre og sendt mod højre. (Foto: Henrik Schou)
3 af 6 Dan Møller fra Carlsberg Sport var ude for at se kredsfinalen. Han overrakte Josephine en fed sportstaske efter kampen for hendes præstation. (Foto: Henrik Schou)
4 af 6 Medalje om halsen. (Foto: Henrik Schou)
5 af 6 Endnu et mål med den opskrift fra Fionas fødder. (Foto: Henrik Schou)
6 af 6 Emma Madsen (yderst tv.) og keeper Josephine må bare se bolden gå mod mål. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere