TV: Messi spillede kredsfinale

Eget heppekor: Engelsborgs elegante fløjs spil mindede om en vis argentiners

Hannah (i stribet) for en sjælden gangs skyld med bolden tættest på højrebenet. Hun var en af  de bedste i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Hannah (i stribet) for en sjælden gangs skyld med bolden tættest på højrebenet. Hun var en af de bedste i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)

- Messi, Messi, Messi...

Sådan brølede den billige langside taktfast hver gang, den elegante Hannah Lohman-Devantier tog et af sine mange ryk på højrekanten. Som regel ved at tørre en modstander og smide et super indlæg ind foran til angriberne.

Se også: SLUT: Fiona bankede Maglehøj

Hvilken kamp, Hannah spillede. Eller undskyld: Messi. Det helt store jubelbrøl fik hun frem, da hun efter, da hun efter 19 minutter lavede et drømmemål.

Lavede dagens bedste mål

Efter et hjørnespark sendte hun en perfekt halvflugter i kassen med venstreskøjten, og så var stemningen på kogepunktet hos Messi-fangruppen.

Se det kæmpe galleri fra kampen:

Se også: Galleri: Engelsborgskolen - Maglehøjskolen

Se dem råbe her:

</p><p><i>- Hvorfor kalder I hende Messi?</i></p><p>- Det er da klart. Hun er ligesom ham, lød svaret hurtigt, inden det blev uddybet:</p><a id="_01ce2c5f-9b1b-44a7-8f6e-d9bed46b080f" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4598046.ece">To straffespark - et til hvert hold</a><br /><br /><p>- Hun er lynende hurtig, hun er venstrebenet, hun er ikke ret stor, og hendes teknik er fabelagtig, slog de glade tilskuere fast.</p><p>- Hun <i>er</i> bare en Messi, sluttede de, inden de igen tog fat på at råbe 'Messi, Messi, Messi'.</p><p>God support og god stemning til den velspillede kredsfinale.</p><p><b>Efter kampen var stemningen også god hos spillerne:</b></p><p><iframe src="//instagram.com/p/hBsYcrqrgA/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><a id="_c3914ef9-909f-4a95-b834-95266b3fcab9" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 3 Hannah sammen med anfører Karoline. (Foto: Henrik Schou)
2 af 3 Hannah med smil efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
3 af 3 Hannah (i stribet) for en sjælden gangs skyld med bolden tættest på højrebenet. Hun var en af de bedste i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere