TV: Stavnsholt profil lover sejr

Godt spået: Stavnsholts Frederik Andersen dirigerede sine tropper på plads

Stavnsholtskolens Frederik Andersen. (Foto: Allan Gade)
Stavnsholtskolens Frederik Andersen. (Foto: Allan Gade)

Stavnsholts drenge fik snor i Hundested Skoles drenge i en dramatisk første halvleg med to straffespark og to udvisninger (gule kort).

Se også: TV: Stavnsholt i sejrsdans

Før kampen udtalte Stavnsholts profil Frederik Andersen (udpeget af holdkammeraterne):

- Jeg er nok udpeget, fordi jeg er sikker nede i forsvaret, en af de ældste, snakker meget og har mest erfaring, tror jeg, lød det fra Frederik

- Vi regner med at vinde i dag og har undersøgt og er klar på, hvem vi skal dække mest op. Selvfølgelig tror vi på, at vi kan gå hele vejen.”

Tilsvarende havde Hundested-drengene udpeget Nicolai Frerksen som holdet profil:

- De ved, at jeg tidligere har spillet for FC Nordsjælland og nu i AB, så derfor ser kammeraterne op til mig og forventer en hel del af mig også i dag.

HØR FREDERIK UDTALE SIG HER:

</p><p>Dagens match var en semifinale i Nordsjællands kreds, så der var en del på spil. Det gjaldt om at komme i kredsfinalen.</p><p><b>Startede lige</b><br /> Det første indtryk af kampen var, at det var to meget jævnbyrdige hold, der var på banen. Stavnsholts Andreas Kjældgaard havde gjort opmærksom på sig selv. Ja han lignede både i udseende og spillestil Thomas Dalgaard (Superliga-spiller fra Viborg FF, <i>red.</i>), som også kammeraterne med rette havde observeret.</p><p>Midt i kampen kom den første dramatiske situation. Straffespark til Stavnsholt og et gult kort efterfølgende til Matias Mitchell.</p><a id="_be23f69e-b2bb-4046-ab22-060ca48bf3f9" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4599691.ece">Fire gule kort og ni spillere på banen</a><br /><br /><p>- Der var ikke straffe. Det hele foregik uden for feltet og jeg prøver på at komme foran min modstander, så smider han, ja han kaster sig ind i målfeltet og så dømmer dommeren straffe, sagde en skuffet og ærgerlig Matias.</p><p>Thomas Jørgsholm scorede sikkert. 1-0 til Stavnsholts drenge.</p><p>Cirka 10 minutter senere var der dramatik igen! Denne gang i den anden ende. Stavnsholts målmand havde ulovligt fældet en Hundested-angriber, så dommeren måtte også lige vise målmanden en ”ostemad” og dernæst straffe til Hundested.</p><p>Otto Jacobsen blev sat til at eksekvere dommen. Nu var det tid til et ”comeback”.</p><p>Desværre ikke. Bolden gik langt over mål, og Otto ærgrer sig sikkert endnu over den spildte chance. Synd for Otto og for Hundested.</p><p>I slutningen af halvlegen blev Lukas Knudsen spillet fri i hovedhøjde og han dirigerede den smukt uden om den fremstormende Hundested-målmand. Det var nok kampens flotteste detalje. Man havde ikke set så meget til Lukas indtil da, men han er absolut også en af profilerne på holdet.</p><p>2-0 ved pausen til Stavnsholt.</p><p>Anden halvleg bød ikke på så meget at skrive hjem om. Fortsat en jævnbyrdig kamp, men ingen nævneværdige store chancer. En enkelt udvisning igen i kampens døende slutminutter, men alt i alt en fortjent sejr til Stavnsholtskolens drenge i dag på Farum Arena.</p>

1 af 5 Av min arm - Det gør ondt at være bagud. (Foto: Allan Gade)
2 af 5 Stavnsholt første målscorer Thomas Jørgsholm. (Foto: Allan Gade)
3 af 5 Stavnsholts Thomas Dalgaard alias Andreas Kjældgaard. (Foto: Allan Gade)
4 af 5 Hundesteds profil Nicolai Frederiksen. (Foto: Allan Gade)
5 af 5 Stavnsholtskolens Frederik Andersen. (Foto: Allan Gade)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere